Béčko přišlo o body chybami v závěru zápasu

[4. 4. 2018 10:10:23]
Béčko přišlo o body chybami v závěru zápasu


Tatran Sedlčany „B“ - FK Králův Dvůr "B" 2:3 (0:1)

G: Sirotek M., Špaček

Sestava Tatranu: Glogar  – Šťovíček F. (28. Sirotek P.), Hofman, Novák, Dvořák J. – Špaček, Strnad,  Lípa V., Bartůšek – Valenta (36.Lhota), Kabíček (66.Sirotek M.)

 

ŽK: 32. Hofman

 

V prvním jarním domácím zápase nás čekal soupeř, který bojuje o záchranu, a proto potřebuje každý bod. Jako tradičně jsme řešili velký počet absencí, takže velkou část sestavy tvořili kluci, kteří nastoupili i v sobotu za Céčko.

Vstupy do zápasu jsou naší velkou slabinou a i tentokrát využili hosté svoji aktivitu k brzkému vedení. V 10. min. nezkrotil Glogar střílený centr z pravé strany a pro Bicana už nebyl problém dorazit míč do odkryté brány 0:1. Po dvaceti minutách jsme vyrovnali hru, k vážnému ohrožení branky jsme se ale nedostávali. Bohužel ještě do přestávky jsme museli dvakrát kvůli zranění Šťovíčka a Valenty vystřídat. Hosté byli s průběžným stavem spokojeni, do přestávky se tak skóre neměnilo.

Začátek druhé půle patřil opět hostům, kteří byli aktivnější a v 60. min mohli jít do vedení. Z levé strany postupoval hostující hráč sám na Glogara, který výborně zmenšil střelecký úhel a zakončení nohou vyrazil. Pak jsme zase přebrali iniciativu my a tentokrát jsme byli i hodně nebezpeční před hostující bránou. V 64. min jsme měli hned dvě šance na vyrovnání. Nejdříve na levé straně pěkně uvolnil Strnad Dvořáka, jeho střílený centr ale nenašel spoluhráče a obrana odvrátila na roh. Ten rozehrál z pravé strany opět Strnad, našel hlavu Lípy, jehož prudké zakončení k tyči s námahou zneškodnil hostující brankář Špicl. V 66. min nastoupil Marek Sirotek, který se vrací po zranění, a hosté s ním měli obrovské problémy. Nejdříve v následující minutě vysunul Petr Sirotek na pravé straně Špačka, který křižnou střelou jen o kousek netrefil bránu. V 68. min už úřadoval Marek Sirotek. Po pravém křídle utekl Bartůšek, zpětným centrem našel na vápně právě Máru, který se krásně trefil do pravého horního rohu 1:1. V 72 min. centroval opět Marek z levé strany, přetažený centr brankář podběhl, k míči se dostal Hofman, který ale trefil bohužel jen obránce na brankové čáře. V 76. min byl faulován Petr Sirotek a k míči se postavil 28 metrů od brány brácha Marek. Jeho prudká střela před brankářem skočila, ten jí vyrazil jen před sebe, kde byl nejrychleji Špaček a otočil výsledek na 2:1. Soupeř byl evidentně otřesen a nás bylo plné hřiště. Fotbal je ale hra chyb a my jsme jich nakonec udělali více. V 82. min si šel pro dlouhý pas za obranu Glogar, míč mu ale nešťastně propadl mezi nohama a Bican už neměl problém trefit prázdnou bránu 2:2. V 86. min jsme kopali roh. Po dlouhém obranném odkopu jsme selhali v bránění na půlce hřiště a kanonýr Bican své dlouhé sólo zkušeně proměnil 3:2. V závěru jsme se už k vážnějšímu ohrožení branky nedostali.

V nešťastném závěru zápasu jsme přišli o všechny body, i když jsme měli soupeře na lopatě. Pamatovat si budeme střelce Bicana, který nám dal v obou zápasech celkem 5 branek! Úvod jarní části nám zatím nevychází podle představ. V sobotním zápase v Rudné tak budeme chtít konečně prvně bodovat.

 

Zpět na články »