Béčko po třech brankách v závěru zápasu vyhrálo v Cerhovicích

[15. 9. 2021 13:17:21]
Béčko po třech brankách v závěru zápasu vyhrálo v Cerhovicích

FUMBI I. B třída, skupina E – 5. kolo  
Neděle 12. 9. 2021 (hřiště: Cerhovice)

 

Cerhovice – „B“ muži    0:3 (0:0)
G: R.Krůta, Barták, Jirák

Sestava:
Mošnička – T.Čipera, Pudil, Hofman (60.P.Sirotek), Beňo (46.Jirák) – M.Krůta, Stibor, L.Matoušek, D.Čipera –Barták, Chocholoušek (67.R.Krůta)

ŽK: Hofman

 

Pro nestranného diváka se v Cerhovicích hrál velmi zajímavý zápas, v kterém si oba dva týmy vytvořily mnoho brankových příležitostí a hlavně v druhém poločase se hra v rychlém tempu přelévala ze strany na stranu. Hned v 5.minutě se L.Matoušek šikovně uvolnil do vápna, ale samostatný nájezd tváří tvář brankáři neproměnil. V dalších minutách se hrál převážně bojovný fotbal, ale několikrát se nám podařilo vystihnout rozehrávku domácích a vytvořit si nebezpečnou situaci. Nutno říci, že i Cerhovice dvakrát šly do dobré pozice po našem zaváhání v obraně. V 33.minutě postupoval Lukáš Matoušek znovu zcela sám na domácího brankáře. Ten mu ovšem dobrý výběhem zmenšil střelecký úhel a kopali jsme jen roh. V 39.minutě si největší šanci v prvním poločase vytvořili Cerhovice, když se po nedůrazu našich stoperů útočník ocitl sám ve vápně, ovšem na L.Mošničku v naší brance nevyzrál.

V 57.minutě opět stejný scénář. L.Matoušek běžel sám na branku a brankář jeho střelu vyrazil na roh. V 61.minutě P.Sirotek pěkně vybojoval míč, našel volného M.Jiráka, který zblízka mířil vedle branky.  V 70.minutě šance Cerhovic po centru – střela těsně nad. O minutu později domácí brankář neuvěřitelně zlikvidoval pohotové zakončení F.Stibora po rohovém kopu a dorážka M.Jiráka v dobré pozici mířila nad branku. V 77.minutě našel M.Jirák přihrávkou pod sebe R.Krůtu, ale jeho 100% šanci opět zlikvidoval výborně chytající brankář. V 78. a 80. minutě zahrozili pro změnu domácí, ale v obou dvou případech zakončení naštěstí postrádalo přesnost. Vytoužené branky jsme se dočkali až v 87.minutě, když si na dlouhý pas od M.Bartáka naběhl R.Krůta a prostřelil domácího brankáře – 0:1. O dvě minuty později sebral Cerhovicím veškeré naděje na body M.Barták, který využil dobré práce L.Matouška a střelou na zadní tyč zvýšil na 0:2. V 91.minutě se navíc po rozehraném rohovém kopu k míči dostal M.Jirák a pěknou technickou střelou z 20 metrů dal výsledku konečnou podobu – 0:3. I když velké množství šancí měla obě dvě družstva, tak je potřeba říci, že my jsme neproměňovali daleko větší příležitosti a výhře jsme byli po celý zápas o trochu blíže. Na druhou stranu si musíme přiznat, že utkání klidně mohlo skončit i ve prospěch Cerhovic.

V příštím zápase doma v neděli 19.září od 16:30 hod hostíme družstvo Nové Vsi pod Pleší. Přijďte nás podpořit.       

Zpět na články »