Béčko odjelo z Rožmitálu bez bodu

[9. 5. 2018 10:20:36]
Béčko odjelo z Rožmitálu bez bodu

 

Spartak Rožmitál pod Třemšínem - Tatran Sedlčany „B“  2:1 (0:0)

G: Bartůšek

Sestava Tatranu:
Vančát – Pešek, Čejda J., Novák, Bartůšek – Sirotek P. (46. Otradovec), Stibor (64. Lhota), Senft, Sirotek M. – Špaček (77. Kabíček), Valenta.

 

ŽK: 29. Čejda J., 50. Vančát, 91. Lhota

 

Po třech vítězství v řadě jsme chtěli bodovat i v Rožmitále. Domácí však měli jiné úmysly. Přes velice dobré jarní výsledky jsou stále přímo ohroženi sestupem, proto nebrali nic jiného než tři body. Po dvou zápasech se jim vrátil do sestavy kanonýr Mora, my jsme po dlouhé době mohli využít Kubu Čejdu a Davida Otradovce. Absencí jako tradičně bylo ale více.

Domácí začali očekávaným tlakem, ale několika pološancím jsme úspěšně odolali. Za zmínku stojí střela Hausleitnera z 18 metrů v 15. min, kterou Vančát skvělý zákrokem vyrazil na roh. My jsme se na polovině domácích příliš neprosazovali. Ojedinělou šanci měl v 19. min Pešek, který po rohu Marka Sirotka hlavičkoval slabě do středu branky. Celkově se hrál v první půli neurovnaný fotbal s řadou nepřesností. Po úvodním tlaku jsme sice hru vyrovnali, ale vepředu jsme byli jaloví.

V druhé půli viděli diváci i branky, k jejich velké radosti nejdříve v naší síti. V 50. min se dostal rožmitálský Straka do samostatného úniku a po kličce Vančátovi otevřel skóre. Přihrávka na Straku sice zaváněla ofsajdem, ale nemávalo se 1:0. V 56. min jsme zahrávali tři rohy po sobě, ale nebezpečná byla jen Senftova hlavička nad. V 64. min se probil středem hřiště Straka a jeho střela z vápna skončila na spojnici tyče a břevna. V 68. min jsme udělali několik chyb na levé straně, míč se dostal k Morovi, který technickou střelou zvýšil na 2:0. Nám se v ofenzivě nedařilo ani ve druhém poločase a vyložené šance jsme si nevytvářeli. Domácí měli ještě pár nadějných situací, nakonec jsme ale v závěru skórovali my. Už v nastaveném čase odcentroval zprava Kabíček a nikým nehlídaný Bartůšek hlavou upravil na konečných 2:1.

V nepříliš pohledném zápase byli domácí lepším týmem a zaslouženě zvítězili. Z našeho mužstva musím tentokrát pochválit stoperskou dvojici Čejdu a Nováka, která držela naši defenzivu. Vepředu jsme byli tentokrát bezzubí a pouze jeden gól v nastaveném čase na body nestačil. Příští zápas přivítáme na našem hřišti soupeře z Loděnice. Výkop je v neděli 13.5. v 17:00.

 

Zpět na články »