Rozřazovací turnaj 4.10.2014 v Milíně (přípravka "A")

[8. 11. 2014 15:10:59]
Rozřazovací turnaj 4.10.2014 v Milíně (přípravka

Po ukončení základní části soutěže nás čekalo v rozřazovacím turnaji porovnání s mužstvy , se kterými jsme se letos ještě nepotkali. Byl jsem zvědavý jak toto porovnání pro nás vyzní.

Do skupiny nám bylo přiřazeno 6 mužstev – Mokrovraty, Bohutín, 1FK Příbram B , Milín, Kovohutě Příbram, Obecnice.

Tento turnaj nás zastihl v dobré formě, dobře připravené a povedlo se nám téměř vše na co jsme sáhli.

Na turnaj bylo nominováno 12 hráčů a všichni se pravidelně střídali. Zápasy se hrály na 1x 20min.

Sestava : Jindrák, Kindlmann, Vybíral, Nováček, Habart, Brunclík, Jindráková, Kočí, Matoušek, Varga, Ballon, Pudil.

 

V prvním zápase nás čekal soupeř z Mokrovrat

Do utkání jsme vlétli tak jak jsme si řekli, hráli jsme důrazně s důrazem na přihrávku a kombinaci a připravenou střelbu. V utkání bylo vidět dost pohledných kombinací a řada našich šancí zůstala nevyužita. Konečný výsledek tak zcela neodpovídá a mohl být podstatně vyšší.

Sedlčany : Mokrovraty  9:0  - branky: Kindlmann 4x , Varga 2x, Habart 1x , Jindráková 1x, Kočí 1x

 

Ve druhém zápase nás čekal Bohutín.

V loňském roce nás s Bohutínem čekal vždy vyrovnaný a napínavý zápas tak jsem byl zvědavý kam jsme se posunuli. Do utkání jsme opět vlétli a hráli pěkný fotbal a soupeře jsme přehrávali. Kluci si chtěli fotbal užít a bylo vidět, že si chtějí vyzkoušet i kombinace a dát do hry vlastní nápady za to si zaslouží pochvalu.

Bohutín – Sedlčany  1:10  - branky :  Kindlmann 3x,Pudil 3x,Brunclík 2x Habart 1x, Kočí 1x

 

 

Ve třetím zápase nás čekalo mužstvo 1FK Příbram B ( r. 2005 ).

V tomto utkání byla znát naše fyzická převaha , která rozhodla o vývoji utkání . Bylo sympatické, že soupeř i naši kluci a holka J  chtěli hrát fotbal a i přes vysoké vítězství ukázal soupeř svoji fotbalovost. U nás se dařilo rychle kombinovat a přesně zakončovat. V tomto zápase prolomil střeleckou smůlu David Nováček , který do té doby měl hodně jasných šancí, ale ne a ne to tam padnout. Rozstřílel se i Jonáš Habart , který měl do té doby funkci dvorního nahrávače Pepi Kindlmanna J .

Sedlčany – 1 FK Příbram B  10:0  - branky  : Habart 3x, Nováček 2x, Brunclík 2x , Kočí 2x, Kindlmann 1x

 

Ve čtvrtém zápase jsme se poměřili s Milínem.

Čtvrtý zápas byl z počátku velmi vyrovnaný po našem rychlém vedení 2:0 soupeř srovnal na 2:2 a s trochou štěstí po vlastním gólu soupeře jsme šli do vedení 3:2 . Po tomto gólu jsme se probudili a přidali a postupně navyšovali skóre až na konečných sedm gólů. Zápas nám ukázal , že umíme reagovat i na změny stavu a situace na hřišti za což si mužstvo zaslouží pochvalu.

Milín – Sedlčany  2:7  - branky : Habart 2x, Nováček 2x, Kočí 1x, Ballon 1x, vlastní

 

V pátem zápase Kovohutě Příbram.

Na tento zápas jsem byl zvlášť zvědaví neboť v loňských zápasech jsme soupeře herně převyšovali, ale prohrávali jsme díky fyzické „ vyspělosti“ soupeře a jeho jednoduchému stylu hry.

Před zápasem jsme si řekli , že na soupeře vlétneme a přehrajeme jej fotbalem. Tento cíl jsme splnili soupeř nás nestíhal napadat a uplatnit tak fyzickou sílu. Rychlou nahrávkou a kombinací jsme si vytvářeli šance a dávali góly.

Sedlčany – Kovohutě  8:1 – branky : Kindlmann 3x, Nováček 2x, Varga 1x,Kočí 1x, Pudil 1x

 

 

V posledním šestém zápase neznámá Obecnice.

V posledním zápase nás čekal naprosto neznámí soupeř z Obenice, který do letoška nehrál žádné soutěžní utkání a ani na turnajích jsme neměli tu čest. Proto všechny mužstva na turnaji překvapilo kde se najednou vzalo tolik vyspělých dětí v Obecnici. Hráče jsme před zápasem upozornili, že je třeba hrát rychle míč od nohy nahrávkou a kombinací soupeře přehrát. Do utkání jsme vstoupili dobře a hráli pěkný fotbal a rychle jsme šli do vedení 2:0 po pěkných akcích. Dále jsme se dostávali do šancí , ale bohužel jsme neproměňovali a přišel trest kdy po naší chybě v rozehrávce soupeř snížil na 1:2. Utkání se vyrovnalo, ale soupeř neunášel naší důraznou , ale čistou hru. Tomu trochu podlehl do té doby přesný rozhodčí ( trenér Obecnice ) a vyrobil nešťastný moment utkání kdy po souboji Jakuba Kočího a hráče odpískal faul našeho hráče míč se dokutálel k hráči Obecnice a ten v přerušené hře ( písknutím rozhodčího ) kopnul míč do branky. K překvapení všech přihlížejících diváků ještě tento gól negól uznal L . Do konce zápasu se již nic nezměnilo akorát se takováto situace dětem špatně vysvětluje.

Obecnice – Sedlčany  2:2 – branky : Habart 2x

 

Za celý turnaj chci všechny moc pochválit a doufám , že v předvedené hře budeme pokračovat.

Střelci branek : Kindlmann – 11x , Habart 9x, Kočí 6x, Nováček 6x,Brunclík 4x, Pudil 4x, Varga 3x, Ballon 1x, Jindráková 1x , jeden vlastní.

Celkové skóre 46:5

Děkuji všem rodičům za pomoc s dopravou, Zdeňkovi s koučováním a přesnému Slávovi za odpískání zápasů

 

                                                                                              Petr 

Zpět na články »