"B" muži - letní příprava 2022/2023

[27. 6. 2022 13:02:49]

„B“ muži – sezóna 2022/2023

Info k přípravě:

 

Trenéři: Zdeněk Lhota (tel. 721 953 560), Lubomír Lhota, Martin Hrbek


Všichni víme, kolik z Vás opravdu chodí na fotbal pravidelně. Rozhodně není po sloučení béčka a céčka na pořadu dne nějaké velké pouštění a rozprodávání lidí, naopak všichni, kteří nebudou přímo osloveni do přípravy áčka, tak mají šanci trénovat s béčkem. Samozřejmě postupně se může ukázat, že někdo nebude mít čas chodit na tréninky, případně se mu bude zdát, že by si tady moc nezahrál a bude proto chtít odejít. Tyto případy se budou následně řešit individuálně, ale nejdříve je potřeba mít dost lidí do áčka i béčka! Musíme počkat, až se mužstva zase dají dohromady a v přípravě se uvidí, kolik hráčů máme.   


 

Tréninky – sraz vždy alespoň 10 minut před začátkem:

Páteční tréninky bude mít „béčko“ dál samostatně vždy od 18:30 hod a tréninky áčka v úterý a středu (také vždy 18:30) budou otevřené i všem hráčům béčka, když cílem je, aby se trénovalo pravidelně ve větším počtu lidí. Hráči z béčka by se měli snažit mít 2 tréninky v týdnu. Tím že se spojilo céčko a béčko, tak by nás mělo být více a pokud někdo na tréninky nebude chodit, tak samozřejmě nemůže počítat s tím, že bude pravidelně hrát. Kdo z objektivních důvodů druhý trénink nebude stíhat, tak si by se přes týden měl věnovat nějaké další aktivitě (posilovna, malá kopaná, běh…). Ale není možné, aby zase byli hráči, kterým se dát spočítat tréninková docházka za celou sezónu na jedné ruce.

 

 

Letní příprava:

„Áčko“ má první tréninky v úterý 12. července a ve středu 13. července. Následně v pátek 15.července bude i první oficiální trénink béčka. Ale je domluveno s Vlastou Zelenkou, že není problém, aby zájemci přišli hned i na ty první tréninky s áčkem. Následující týden má áčko soustředění, kdo by měl případně zájem, tak se zkusí s trenéry áčka domluvit, jestli je volná kapacita.

 

 

 

Přípravné zápasy „B“ mužstva:

SO 23. července – Taverny – soupeř Mezno (18:00 hod)


NE 31. července v Petrovicích (17:00 hod)


SO 6. srpna turnaj v Olbramovicích (odpoledne, 2 zápasy)


NE 14. srpna venku, Dobříš „B“ (17:00 hod)



Zpět na články »