Porážka gólem v 89. minutě hodně mrzí

[9. 8. 2021 8:48:10]
Porážka gólem v 89. minutě hodně mrzí

Jindřichův Hradec – „A“ muži       2:1 (0:0)

 

Sestava:
Glogar - Repetný, L.Brotánek, Hanuš, Soldát (65. Habart), M.Dvořák, Kdolský, M.Krůta (46. Haas), Novotný (87.Sochůrek), Hašek (65. D.Čipera)

Tatran odjel k zápasu bez dvou klíčových hráčů, zraněného Krůty Davida a nemocného Krotila. Hned na začátku je potřeba přiznat, že domácí vyhráli zaslouženě. Určitě měli více ze hry, o tom svědčí počet rohových kopů, kterých domácí kopali šestnáct a my pouze čtyři. Přestože měli domácí výškovou převahu, pracovala naše obrana na výbornou a domácí ani jednou neohrozili naší branku. Proto je smutné, že jsme ztratili body naší hloupostí. Hned z rozehrání jsme měli šanci Haškem, ale ten v rozhodující chvíli uklouzl. Domácí z protiútoku měli super šanci, ale brejk zakončili vysoko nad. V 8.minutě měl Tatran do vedení poslat Krůta, ale nádhernou přihrávku unikajícího Repetného na malé vápno poslal v ideální výšce pro brankáře, který míč vyrazil na roh. Z protiútoku šli tři domácí na samotného Repetného, ale po zákroku Glogara skončil míč na jen tyči. Od 17.minuty kopali domácí do 31.minuty devět rohů. V 32.minutě jsme se vymanili z tlaku a po narážečkách mezi Dvořákem a Kdolským střílel posledně jmenovaný nad.


Druhý poločas začal opět rohy domácích a trefeným břevnem. V 65.minutě jsme nesmyslně propadli, když jsme kopali roh a domácí z brejku skórovali - 1:0. Na hřiště přišli okamžitě Habart s Čiperou a byli to právě oni, kteří zařídili vyrovnání v 68.minutě. Habart odcentroval a Čipera tvrdou ranou vyrovnal na 1:1. Na domácí vyrovnávací branka dolehla a pomalu se vytráceli ze hry. Čipera střílel těsně vedle. V 75.minutě měl jít Tatran do vedení, Hanuš odcentroval na Sosnovce a ten hlavou posunul míč na Brotánka, který z metru promáchl. To byl rozhodující moment, kdy mohl jít Tatran do vedení a zatlouct hřebíček do domácí rakve. Nakonec ho do naší rakve zatloukli domácí v 89.minutě po hrubé chybě našeho nejzkušenějšího hráče Hanuše, který ztratil míč ve středu hřiště a domácí z brejku trestali - 2:1.

 

Ve středu hrajeme doma pohár s Táborskem od 18.00 hod. V neděli potom hostíme v pouťovém zápase vedoucí mužstvo tabulky Lom a začátek je tradičně v 17.00 hod. Připomínáme, že na tomto utkání bude možnost zakoupit novou knihu k výročí 100 let fotbalu v Sedlčanech, která bude o poločasové přestávce pokřtěna. Přijděte nás v co největším počtu podpořit, děkujeme.

 

Zpět na články »