Družstva mladších žáků zakončila sezónu vítězně

[19. 11. 2018 7:10:23]
Družstva mladších žáků zakončila sezónu vítězně

Mistrovský zápas krajského přeboru mladších žáků – skupina A


Mistrovský zápas okresního přeboru mladších žáků

Mladší žáci „A“ - TJ TATRAN Rakovník     3:1 (2:1)

 

V neděli 18.11.2018 sehráli mladší žáci „A“ poslední mistrovské utkání v podzimní části ročníku 2018 – 2019 o přeborníka Středočeského kraje. Hrálo se na Městském stadionu TAVERNY.

 

Sestava: 

        Brankář:  Jan Jiráček

        1,  František Plachý – Tomáš Hodouš; Petr Pudil - Šimon Macháček - Jakub Hodouš; David 

             Barták - Daniel Vondra

        2,  Matěj Macháček - Matěj Černý,  Jiří Novák - Matěj Pešta – Michal Stibor; Jan Kuthan –

             Jan Novotný  

 

Střelci branek: 1x D. Barták, 1x J. Novák, 1x J. Hodouš

 

Zápas se hrál za chladného, ale slunečného počasí. Před 14 dny jsme stejného soupeře porazili 5:2 na jejich domácí půdě. Jedná se o houževnatého soupeře, který nerad prohrává. Naštěstí nám vyšel začátek zápasu. V 6 min. se trefil domácí hráč s č. 6 David Barták a zajistil vedení 1:0. O pět min. později přidal druhou branku J. Novák a zdálo se, že soupeře snadno přehrajeme. Opak byl pravdou. Hosté začali dobře bránit a naše někdy rozpačitá nepřesná hra nahrávala hostům. Jejich úspěchem byla vstřelená branka ve 25 min a snížení na 2:1.
Druhý poločas pokračoval v bojovné hře s příležitostmi na obou stranách. Obrany a brankáři si dokázali poradit s útočnou hrou soupeřů. Rozuzlení přišlo v 53 min., kdy se po vydařené kombinační hře celého mužstva prosadil J. Hodouš a vstřelil rozhodující 3. branku.
Po 13 odehraných mistrovských zápasech jsou mladší žáci „A“ v tabulce na 8. místě se ziskem 16 bodů a skóre 37:40.

 

 

-------------------------------------------------------------------------------

 

 

Mladší žáci „B“ - TJ SOKOL Dolní Hbity   7:2 (3:1)

 

V sobotu 17.11.2018 sehráli mladší žáci „B“ poslední mistrovské utkání v podzimní části ročníku 2018 – 2019 o přeborníka okresu Příbram. Hrálo se na Městském stadionu TAVERNY.

 

Sestava: 

Brankář:   Patrik Machek

1,    Ondřej Špánek – František Plachý; Alex Dembélé – Matěj Macháček - Petr Moudrý;   

       Michal Pšenička – Antonín Plachý

2,    Štěpán Kuba  – Jakub Rozvoda ; František Hrdlička – Jan Timofte - Ladislav Skalický; Petr 

       Nevlida 

      

Branky:  2x J. Timofte, 1x L. Skalický, 1x P. Nevlida, 1x M. Macháček, 1x A. Plachý, 1x J. Rozvoda

 

Zápas se hrál za podzimního mlhavého počasí. Soupeř z Dolních Hbit byl zaskočen namrzlým trávníkem a nepohlídal se začátek zápasu. Našim hráčům se naopak začátek povedl a dvěma brankami se ujali vedení. Nejdříve v 6 min. se trefil L. Skalický a o 2 min. později přidal druhou branku P. Nevlida a tím by určitě udělal velkou radost tatínkovi, kdyby byl ale včas na zápase. Třetí branku přidal ve 23 min. J. Timofte a zajistil vedení 3:0. Chvilku nepozornosti v závěru poločasu potrestala hráčka s číslem 2 a snížila na 3:1.                            

Druhý poločas se hrál již za slunného počasí a padaly další branky. Nejdříve se trefil M. Macháček, když ve 38 min. přidal 4 branku. Ve 45 min. opět skóroval J. Timofte a přidal svou druhou branku a upravil skóre na 5:1. O 2 min. později přidal 6 branku A. Plachý a posledním střelcem z mužstva domácích byl v 57 min. J. Rozvoda, který krásnou a tvrdou střelou přidal 7 branku. Další nepozornost v naší obraně přišla před koncem zápasu  a přinesla druhou branku od soupeře. Trefila se další hráčka z mužstva hostí, tentokrát s číslem 16. Penalty po zápase jsme vyhráli a to jenom těsným rozdílem.

Po 14 odehraných mistrovských zápasech jsou mladší žáci „B“ po podzimní části v tabulce na 3.místě se ziskem 22 bodů a skóre 75:49.

 

 

Zpět na články »