PODPOŘTE celou kandidátku Sdružení nezávislých kandidátů Sedlčan ve volbách do zastupitelstva města

[24. 9. 2018 10:37:14]
PODPOŘTE celou kandidátku Sdružení nezávislých kandidátů Sedlčan ve volbách do zastupitelstva města

Vážení sportovní přátelé a občané Města Sedlčan, obracíme se na Vás, před nastávajícími komunálními volbami 5. a 6. října 2018, protože jejich výsledek ovlivní na další volební období život nás všech, kteří v Sedlčanech žijeme. 

Členové naší tělovýchovné jednoty kandidovali za Sdružení nezávislých kandidátů Sedlčan již v dřívějších komunálních volbách, protože jsme nebyli zcela spokojeni s řešením problémů v našem městě. Díky Vaším hlasům výsledek voleb v roce 2014 umožnil našim zvoleným kandidátům vstoupit do koalice, která řídila město. Jejich účast v zastupitelstvu a v radě Města Sedlčany přinesla pro nás sportovce efekt v podobě navýšení finanční podpory sportu a dosažení našich cílů, z nichž nejdůležitější bylo vybudování fotbalového hřiště s umělým povrchem.


Přes tyto dílčí úspěchy si myslíme, že úroveň a výše podpory ze strany Města Sedlčany pro sportovní vyžití naší mládeže by mohla být vyšší. Abychom se mohli aktivně i nadále podílet na dalším rozvoji tělovýchovy a sportu v Sedlčanech, budou naši členové opětovně kandidovat v komunálních volbách za Sdružení nezávislých kandidátů Sedlčan. Budeme rádi, pokud se seznámíte s programem a cíli našeho sdružení a svým hlasem pro nás pomůžete zlepšit podporu pro sport Vašich a našich dětí.


Naši členové se v případě zvolení budou samozřejmě podílet na řízení a chodu města ku prospěchu nás všech. Na rozdíl od kandidátů ostatních stran jsou naši kandidáti opravdu nezávislí a nejsou nijak spojeni se skandály, zneužíváním moci, korupcí a nehorázným plýtváním na celostátní úrovni. Všichni naši soupeři v komunálních volbách mají za sebou politické strany a rozhodně jsou často nuceni se i při rozhodování o komunálních záležitostech řídit dle instrukcí svých stranických šéfů bez ohledu na potřeby občanů města.

 

Naši kandidáti naopak nejsou limitováni stranickou příslušností a mohou se rozhodovat dle vlastního svědomí, úsudku a zdravého rozumu. Jako občané našeho města znají Vaše problémy a mohou se podílet na jejich řešení. Nemáme problém podpořit každý rozumný návrh, protože nám v tom nebrání stranická ideologie jako našim soupeřům.

 

Naše hlavní programové cíle v oblasti sportu:     

 

Navýšení podpory pro sport a výchovu mládeže

Řádná péče o sportovní zařízení v majetku města

Podpora výstavby multifunkčního sportoviště pro mládež

Podpora výstavby plaveckého bazénu nebo letního koupaliště

 

Všechny naše programové cíle najdete na našem facebookovém profilu Sdružení nezávislých kandidátů Sedlčan a na oficiálním letáku našeho sdružení.

 

 

Věříme, že pokud s našimi cíli souhlasíte, dáte hlas celé naší kandidátce Sdružení nezávislých kandidátů Sedlčan, kteří mohou jako jediní přistupovat k řešení problémů bez politických mantinelů s ohledem na zájmy nás občanů Města Sedlčan.

 

 

 

                                                                                     ing.Martin Havel

                                                                      Sdružení nezávislých kandidátů Sedlčan

 


 

 

Zpět na články »