Ani ve třetím přípravném zápase Béčko nezvítězilo.

[13. 3. 2017 10:40:18]
Ani ve třetím přípravném zápase Béčko nezvítězilo.

V dalším „přípraváku“ jsme se na UMT ve Voticích utkali s účastníkem I.B třídy Sokolem Maršovice. Chtěli jsme ukázat lepší obrannou hru a na druhé straně zefektivnit zakončení.

Tatran Sedlčany „B“ – Sokol Maršovice 4:4 (2:3)


G: Valenta, Krůta(PK), Lípa V., Pudil


Sestava Tatranu: Glogar (45.Dřevojan F.)  – Brotánek T.(75.Bartůšek), Pudil, Ségl(75.Čížek), Bartůšek (45.Dvořák J.) – Lípa V.(85.Krůta), Matoušek L.(45.Sirotek P.), Čížek (45.Otradovec), Sirotek M.(75.Pecholt) – Krůta(75.Matoušek L.), Valenta (82.Sirotek M.)


Úvod zápasu jsme opět prospali a soupeř po nedůslednostech na levé straně už ve 3.minutě pohodlně skóroval 0:1. V 7.minutě naopak chybovali hosté. Valenta vystihl malou domů, obešel brankáře a vyrovnal 1:1. V 15.minutě jsme předvedli další chyby v obranné fázi. Na pravé straně jsme po autu nechali volného útočníka. Jeho skákavou střelu vyrazil Glogar jen před sebe a další úplně volný hráč pohodlně dorazil do prázdné brány 1:2. Třetí obrovskou chybu předvedla obrana ve 37.minutě, kdy po chybné komunikaci přehodil hlavou Ségl Glogara a bylo to 1:3. Těsně před koncem poločasu se nám podařilo alespoň snížit. Marek Sirotek důrazně vybojoval míč na levé straně a následně byl faulován. Nařízenou penaltu proměnil s přehledem Krůta 2:3.


I když jsme během druhé půle hodně střídali, tak jsme už byli jasně lepším týmem a soupeře uzavřeli na jeho polovině hřiště. V zakončení ale potřebujeme hodně přidat. Přes celou řadu šancí, jsme dokázali dát pouze 2 góly. V 63.minutě se přes Petra Sirotka a Davida Krůtu dostal míč k volnému Lípovi, který po zemi přes celou bránu vyrovnal. V 81.minutě uklidil pod břevno odražený míč Pudil. Krůta ještě trefil z blízka tyč a Lukáš Matoušek pěknou ranou břevno. V nastaveném čase jsme nakonec o vítězství přišli, kdy soupeř podniknul rychlou akci po levé straně a vyrovnal na 4:4.


Druhá půle už přinesla z naší strany lepší hru, přesto nás hodně trápí proměňování šancí a velké chyby v obraně. Nejlepším hráčem byl dorostenec Krůta. Poslední přípravný zápas sehrajeme v neděli 19.3. s Neveklovem opět na UMT ve Voticích.

Zpět na články »