Áčko ukončilo zimní přípravu výhrou v posledním přípravném zápase nad Voticemi

[6. 3. 2017 7:07:30]
Áčko ukončilo zimní přípravu výhrou v posledním přípravném zápase nad Voticemi

 

Votice – „A“ muži 0:5 (0:1)
G: Němec 2, Senft, Řehák, Dvořák

Sestava:
Capouch - Řehák, Vystyd, Brotánek, Repetný (46.Sirotek), Valenta (46.Lípa), Kdolský, Dvořák, Soldát, Senft, Němec


Od začátku zápasu jsme byli více u míče, domácím v prvním poločase pomáhal vítr. Hra byl docela vyrovnaná, a jednalo se spíše o boj plný faulů a nakopávaných balónů. Druhá půle už byla jiná, domácí nestíhali. Celkově jsme nakonec vyhrálii pět nula, ale ještě dalších několik brankových příležitostí jsme zahodili. Tři měl Senft, Brotánek kopal penaltu po faulu na Senfta a neuvěřitelně minul branku, Vystyd po rohu vedle, Repetný si ukopl míč, Valenta netrefil ze tří metrů prázdnou branku!

Jak padaly branky: 3. min. přihrávku Němce zužitkoval Senft - 1:0, 47. min. Němcův dlouhý aut skončil u Soldáta, ten přihrál Řehákovi, který pohodlně dával na 2:0, v 58.min. vybojoval skoro ztracený míč Sirotek, přihrál do pokutového území Senftovi, který ještě našel Němce - 3:0, v 80. min. dostal průnikovou přihrávku Senft, který šel sám na brankáře, počkal na Dvořáka a ten dával do odkryté branky - 4:0, v 84. min. padl poslední gól, když konečně dostal kolmou přihrávku Němec od Dvořáka a všem utekl - 5:0.

Skončila zimní příprava, kterou měl 100% připravenou trenér Láďa Šach, škoda že se to samé nedá říct o hráčích, protože účast na trénincích byla slabá. Ani na soustředění neodjelo celé mužstvo, přestože termín vědí tři měsíce předem. Přesto všichni věříme, že v mistrovských zápasech odvedou hráči takový výkon, jako proti Štěchovicím, což by mělo přinést dobré výsledky a hrát v klidném středu tabulky. Zveme všechny naše příznivce v neděli 12.3.2017 na první jarní zápas, který hrajeme proti Klatovům od 14.30 hod. Výbornou diváckou podporu budeme určitě potřebovat.

 

Zpět na články »