90.gól mladšího dorostu vstřelil Lukáš Jenčík

[19. 6. 2019 6:58:39]
90.gól mladšího dorostu vstřelil Lukáš Jenčík

Mladší dorost zakončil velmi úspěšnou sezónu vítězstvím v Roudné Malše. Vítězství v posledním utkání nám zajistilo celkové 6.místo v divizi.

TJ Malše Roudné – Mladší dorost         1:2 (0:2)
Branky: 2x Jenčík

 

K poslednímu mistrovskému utkání divize jsme odjeli do jihočeské Roudné Malše. Hráli jsme o celkové umístnění stejně jako domácí tým. Před utkáním  domácí byli na 8.místě a mi jsme byli na 7.místě.

Celé utkání jsme byli lepším týmem. Hráli jsme naší útočně  kombinační hru a domácí si s tím neuměli poradit. Důsledkem naší herní převahy a bezmoc domácích bylo odpískání 3 penalt po faulech ve vápně. Ze 3 penalt jsme proměnili pouze jednu a to tu první (Jenčík). V závěru utkání (78.minuta) se podařilo domácím vstřelit branku a tak celé utkání trochu zdramatizovat. Ale gól už nepadl, a mi jsme zaslouženě vyhráli.

Závěrem bych chtěl pochválit celý tým za výbornou reprezentaci našeho Sedlčanského fotbalu po celou sezónu a všem hráčům přeji mnoho skvělých výsledků. Přál bych si, aby všechny  naše věkové kategorie se bavili fotbalem, jako tato generace mladých fotbalistů.

 

Honza Krajdl - trenér

 

Zpět na články »