80. gól mladšího dorostu vstřelil Matěj Hrabák

[28. 5. 2019 8:06:12]
80. gól mladšího dorostu vstřelil Matěj Hrabák

Mladší dorost bodoval 9x v řadě. Naše borce zastavil až 1. tým tabulky Petřín Plzeň „B“. V průběžné tabulce divize jsme na 6.místě s pozitivním skóre 84:63 a s 46 body.

FK Junior Strakonice – Mladší dorost      2:4 (1:3)

Branky: Hrabák 2x, Jirák a Jenčík

 

Naši mladší dorostenci odjeli na další mistrovské utkání do Strakonic. Úvod utkání se nám vydařil a od prvních minut jsme domácí přehrávali. Naši kluci navázali na předchozí výborné výkony. Tento zápas hodnotím jako velmi povedený a musím naše hráče pochválit za předvedený výkon.

 

 

SK Nová Ves – Mladší dorost                     2:8 (1:0)

Branky: Jenčík 3x, Čanda  a Novotný 2x, Šutorka


Přípravné utkání s Novou Vsí jsme odehráli místo tréninku v úterý na hřišti v Nové Vsi. V tomto utkání jsme zkoušeli mladé hráče z kádru starších žáků.

 

 

Mladší dorost – SK Petřín Plzeň B            2:5 (1:4)

Branky: Jenčík , Sosnovec 

 

První tým průběžné tabulky divize nám ukázal svou sílu. Hned v 1. minutě nám po naší hrubé chybě vstřelili hosté 1.gól a svou převahu nám ukazovali celé utkání. Naše dorostence musím pochválit za předvedený výkon. Utkání se hrálo ve vysokém tempu a s šancemi na obou stranách. Jen je škoda, že my jsme proměnili pouze dvě naše šance a soupeř byl v proměňování úspěšnější. Tento zápas hodnotím jako velmi kvalitní.

 

Další utkání divize odehrajeme  na hřišti TJ Přeštice.

 

Honza Krajdl - trenér

 

 

 

Zpět na články »