„Céčko“ veze tři body ze Spartaku Příbram

[9. 9. 2019 7:40:06]
„Céčko“ veze tři body ze Spartaku Příbram

SK SPARTAK PŘÍBRAM  „B“ - „C“ MUŽI    0:2 (0:1)

 

Sestava:
Mošnička Lukáš - Hrbek Michal, ( 46´Vokřál Tomáš ), Kříž Jakub, Janoušek Zdeněk, Šťovíček Filip - Machovský Matěj, Stibor Filip, Lhota Jan, ( 48´ Otradovec David ), Dvořák Jan - Krůta Radek, ( 46´ Lípa Václav ), Sirotek Petr

Zápas se odehrál v krásném areálu na Spartaku Příbram. Rezerva Příbrami začala zápas velmi aktivně, výborně kombinovali a dobře se pohybovali. Dalo by se říct,  že nám téměř nepůjčili míč. My jsme zase dobře bránili a střely a centry, které prošly, zlikvidoval Lukáš Mošnička. Úvodní gól utkání vstřelil Tatran šest minut před poločasovou přestávkou, kdy Filip Stibor střelou z třiceti metrů překonal domácího gólmana. O pár minut později mohli Spartakovci vyrovnat, ale domácí hráč přestřelil branku z malého vápna.

Ve druhém poločasu jsme přidali na aktivitě, zatlačili soupeře na jeho polovinu a začaly přicházet i naše šance. Bohužel jsme špatně řešili jejich zakončení, a tak pojistka v podobě gólu přišla až 73. minutě po pěkném náběhu Tomáše Vokřála, který šel sám na brankáře Spartaku a svoji šanci proměnil. S konečným výsledkem může být Tatran jen spokojený.

 

Zpět na články »