"Béčko" tentokrát na penalty vyhrálo.

[26. 10. 2015 10:30:18]

V dalším kole jsme doma přivítali zkušené mužstvo Nového Knína. Byl to souboj o důležité body o klidný střed tabulky.

Tatran Sedlčany „B“ - Nový Knín 3:2 na pen. (1:1)

 

Branky Tatranu: 21. Čejda, 61. Chlasták P.

 

Sestava: Mošnička – Dvořák J. (72. Šťovíček F.), Pudil, Ségl, Sůsa – Sirotek M. (74. Čížek), Chlasták M., Čejda, Repetný (84. Valenta) – Haas (76. Vrbický), Chlasták P. (63. Havel)

 

V prvních 20 minutách byli hosté aktivnější, lépe kombinovali a byli ve většině soubojů první. Odměnou jim za to byl úvodní gól v 19. minutě, kdy Mošnička neměl šanci proti prudké a dobře umístěné střele. Poté se domácí konečně probudili a přidali na rychlosti i důrazu. Vyrovnání přišlo již ve 21. minutě, kdy Repetný z pravé strany odcentroval a Čejda, jeden z nejmenších hráčů na hřišti, přehlavičkoval nejistého brankáře. Pak se do slibné pozice dostal Haas a tutovku měl opět Čejda. Oběma ale možnost zakončit překazil špatný terén.

Ve druhém poločase se do vedení dostali opět Ševci z Knína. Ve 49. minutě nešťastně tečoval slabou střelu Ségl a brankář domácích byl bez šance. Tatran byl ale ve druhém dějství výrazně aktivnější a zaslouženě srovnal skóre v 61. minutě, když Sirotek našel přesně Petra Chlastáka a ten bezchybně zakončil na přední tyč. Tři body měl ještě na hlavě Čížek ale centr Repetného poslal vysoko nad bránu. Závěrečných dvacet minut to byl více boj než fotbal a tak se již  stav neměnil. Pro Sedlčany se tak zrodila již pátá podzimní remíza. Alespoň, že po penaltách máme bod navíc. Penalty proměnili Vrbický, Šťovíček, Havel a Chlasták M. Výborný Mošnička dvě penalty chytil.

Zpět na články »