"Béčko" si zajistilo postup do I.B třídy.

[26. 5. 2015 13:08:44]

V neděli sehrálo béčko další derby, tentokrát na horké půdě Sokola Jesenice. Horká je v tomto případě především díky divákům, kteří neúnavně podporují a povzbuzují své hráče. Bohužel ne všichni fotbalu rozumí a dokážou uznat sílu soupeře. Je velká škoda, že hráči Jesenice se právě těmito diváky nechají vyprovokovat a na hřišti předvádí úplně jiný sport než fotbal.

Sokol Jesenice – Tatran Sedlčany "B"  1 : 3 (1:1)

 

Úvod zápasu jednoznačně patřil našim hráčům a vedoucí branka přišla již v třetí minutě. Další šance se rodily velmi jednoduše, ale jejich řešení nebylo úspěšné. A tak jak už to bývá přišel trest. Po akci nejlepšího hráče domácích Polidara vyrovnal důrazný Havel.  Hosté si ještě do poločasu vypracovali řadu příležitostí, ale žádná z nich gólem neskončila. Do vedení tak mohli jít domácí, když po několika metrovém ofsajdu postupoval sám na brankáře Hrůšu Polidar, který nakonec přehodil nejen dobře vyběhnuvšího gólmana, ale také branku. Druhý poločas přinesl několik gólů v domácí síti, ale po kontroverzních rozhodnutí asistenta rozhodčího nebyly uznány. Nakonec však přeci jen kýžené góly dokázali vstřelit Repetný a R. Šťovíček a odšpuntovali tak radost z postupu do I.B třídy.

 

Sestava: Hrůša - F. Šťovíček (73´ Brotánek), Brunclík, Ségl, Dvořák - Repetný, Strnad, Čejda, Čížek (46´ Bartůšek) - Lengyel (65´ Vrbický), Havel (77´ R. Šťovíček)

 

Góly: Havel, Repetný, R. Šťovíček

 

Vedoucí mužstva: Brotánek

 

Trenéři: Kasa, Smola

 

Fotky z utkání naleznete ZDE.

Zpět na články »