"Béčko" poprvé vyhrálo v I.B třídě.

[21. 9. 2015 22:25:30]

Očekával se ze začátku spíše opatrný fotbal, ale opak byl pravdou. Již ve 2. minutě vyrobila domácí obrana kiks a situaci řešil Dvořák na brankové čáře. 

 

Tatran Sedlčany „B“ - AFK Loděnice 3:1 (2:1)

 

Branky:   5. Havel, 26. Chlasták P., 84. Pudil pen. -  34. Mráz

 

Sestava Tatranu:  Mošnička – Dvořák J., Pudil, Ségl, Šťovíček F. (88. Brotánek) – Čížek (70.Čermák), Čejda, Chlasták M., Repetný – Havel (60. Vrbický), Chlasták P. (84. Strnad)

 

V 5. minutě rozehrával od půlící čáry trestný kop Šťovíček a jeho dlouhý míč uklidil Havel prvním dotekem do brány. Ve 26. minutě se opět měnilo skóre a znovu po trestném kopu. Ségl poslal míč na bránu soupeře, brankář ho pouze vyrazil a pozorný Petr Chlasták měl již jednoduchou práci. Domácí toto vedení ale neuklidnilo a jejich nepřesnou hru potrestal ve 34. minutě hostující Mráz, když postupoval sám proti Mošničkovi. Druhý poločas byl ve znamení spousty pokažených přihrávek a divák si moc pohledných akcí neužil. Hosté hru ve snaze vyrovnat více otevřeli a nabídli tak Tatranu nespočet možností navýšit skóre, marně. Konečný výsledek tak určila až 84. minuta, kdy byl v pokutovém území faulován Čejda a Pudil s jistotou penaltu proměnil. Důležité 3 body do tabulky, ale příště by to chtělo i více fotbalové krásy.

Zpět na články »