"Béčko" odehrálo svoje poslední přípravné utkání.

[18. 3. 2015 8:38:01]

Pro nepřízeň počasí sehrálo "béčko" Tatranu tuto neděli  poslední přípravné utkání na umělé trávě v Dobříši se Sokolem Nový Knín. 

Sokol Nový Knín : Tatran Sedlčany „B“   6 : 3  ( 2 : 1 )


I tentokrát bylo soupeřem mužstvo z vyšší soutěže. Po vyrovnaném úvodu zápasu se hráčům Tatranu podařilo vstřelit gól a v tu dobu to také vypadalo na jednoduchou záležitost , zejména poté co si mužstvo po chybách soupeře vytvářelo jednu šanci za druhou , bohužel ani ty největší jsme nedokázali proměnit a tak přišel trest. Do poločasu tak Sokol dokázal skóre zápasu  obrátit ve svůj prospěch.  Po přestávce se již béčko z tohoto obratu nedokázalo vzpamatovat a po chybách v obrané fázi to nakonec  byl pro naše hráče debakl. Věřím že se z tohoto nepovedeného zápasu mužstvo poučí a v prvním jarním mistrovském zápase na půdě Krásné Hory předvede mnohem lepší a kompaktnější výkon , kterým naváže na dobré výkony z podzimní části soutěže.

 

Sestava : Mošnička – F. Šťovíček , Brotánek , Ségl , Dvořák – Bartůšek ( 65. Čermák ), Brunclík , M. Chlasták , Strnad ( 57. Vrbický ) , Čížek ( 71 R. Šťovíček ) – P. Chlasták ( 57. Lengyel )

 

Branky : 2x M. Chlasták, Vrbický

 

Vedoucí mužstva : Brotánek

 

Trenéři : Kasa , Smola

 

Fotografie z utkání naleznete ZDE.

Zpět na články »