"Béčko" nejnižším možným výsledkem porazilo Spartak Příbram.

[9. 11. 2015 17:09:27]

Teoreticky to měl být pro domácí poměrně jednoduchý zápas. Hosté ale přijeli zdravě sebevědomí a s kvalitní sestavou s cílem bodovat.

Tatran Sedlčany „B“ – Spartak Příbram „B“ 1:0 (0:0)

 

Branka: 76. Dvořák M.

 

Sestava Tatranu: Mošnička – Valenta, Pudil, Čejda (46. Brotánek L.), Brotánek T. - Sirotek M. (73. Sirotek P.), Dvořák M., Chlasták M., Repetný – Lípa V. (59. Strnad), Haas (46. Vrbický)

 

V úvodních 20 minutách byli také příbramští hráči živější a důraznější a měli i územní převahu. Potom se hra vyrovnala a postupně tempo zápasu začali diktovat domácí. M. Chlasták nastřelil po přihrávce Repetného tyč a do několika slibných střeleckých pozic se dostal Haas. Poločas ale skončil bez branek a dalo se tušit, že utkání může rozhodnout jediná branka. V úvodu druhé půle nedosáhl rybičkou na míč Vrbický. V 76. minutě byl faulován neúnavný bojovník Pudil a z trestňáku tři body trefil Michal Dvořák. Vítězství mohl pojistit M. Chlasták ale placírou poslal tyč směrem k osvětlení. V sestavě se během utkání objevili hned tři naši dorostenci a nutno říct, že si vedli výborně. Pochvalu ale v tomto utkání zaslouží všichni hráči.

Zpět na články »