"Béčko" mladších žáků vysoko vyhrálo; "Áčku" se tentokrát tolik nedařilo

[1. 10. 2018 7:04:20]

V neděli 30.9.2018 sehráli mladší žáci „A“ další mistrovské utkání v ročníku 2018 – 2019 o přeborníka Středočeského kraje, kdy se na domácím hřišti střetli s Vestcem. A stejný den hrálo i "béčko" v Dolních Hbitech zápas okresního přeboru. Pro některé hráče to byl velmi náročný den, protože si zahráli v obou dvou utkáních.  

Mistrovský zápas  - krajský přebor mladších žáků – skupina A 

 

Mladší žáci „A“ – TJ VIKTORIA Vestec     2:4 (1:1)

 

 

Sestava: 

Brankář:  Jan Jiráček

1,   František Plachý – Tomáš Hodouš; Šimon Macháček – Matěj Pešta -  Jakub Hodouš;  David 

      Barták - Daniel Vondra

2,   Matěj Černý,  Jan Kuthan - Michal Stibor;  Alex Dembélé - Jan Timofte

  

Branky:  1x J. Timofte, 1x D. Barták

 

Zápas se hrál za dobrého počasí. V tomto utkání našemu mužstvu chyběla přesnost přihrávek a tím vázla kombinační hra, která by vedla k zakončení útočné akce. O první branku se v 8 min. zasloužil J. Timofte. Jeho centrovaný míč před branku soupeře si jeden z hostujících hráčů srazil do vlastní branky. Ve 22 min. soupeř z pokutového kopu vyrovnal. Další příležitosti na obou stranách zůstaly nevyužity.
Začátek druhého poločasu naši hráči zaspali. Hned v 1 min. jsme obdrželi branku a o 6 min. později druhou. To nebyl dobrý vstup do druhého poločasu a navíc se hráčům začalo dařit ještě méně. Hráčům nelze upřít snahu, ale herně to bylo na soupeře málo. Navíc hosté v 54 min. vstřelili další branku a upravili stav utkání na 1:4. O min. později snížil D. Barták a to bylo z naší strany vše.
Po šesti odehraných zápasech jsou mladší žáci „A“ v tabulce na 8. místě se ziskem 6 bodů a skóre 20:21.  Další zápas hrajeme v neděli 7.10.2018 od 11,55 hod. v Hořovicích. Odjezd od hřiště TATRANU je v 8:00 hod. Nominaci určí trenér Dušan Pudil.

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

Mistrovský zápas okresního přeboru mladších žáků

 

 

TJ SOKOL Dolní Hbity – Mladší žáci „B“    0:8 (0:4)

 

Sestava: 

Brankář:   Patrik Machek

1,  Ondřej Špánek –  Petr Nevlida; Petr Moudrý - Matěj Macháček - Ladislav Skalický;  

      Antonín Plachý -  Jakub Rozvoda

2,   Šimon Macháček – Matěj Pešta;  Daniel Vondra –  Alex Dembélé  -  Jan Jelínek;  Michal

      Pšenička 

      

Branky: 3x M. Pešta, 2x Š. Macháček, 1x A. Dembélé, 1x P. Moudrý, 1x O. Špánek

                           

Naši hráči vstoupili do utkání aktivně, vytvářeli si šance, ale chybělo přesné zakončení. Většina střel skončila v rukou brankáře. Uklidnění do našich řad vnesla úvodní branka, kterou vstřelil A.Dembélé. Domácí pouze nakopávali dlouhé přihrávky, které naše obrana spolu s brankářem P. Machkem dokázali odvracet a ještě míče dál rozehrávat. Výsledkem byly další 3 branky v síti domácích a první poločas skončil naším vedením 0:4.
Ve druhém poločase mohl trenér pozměnit sestavu, aby si hráči vyzkoušeli jiné posty. Tím začala váznout kombinace a navíc si hráči začali později přihrávat. Přesto se podařilo vstřelit další 4 branky a upravit stav skóre na 0:8.

Po sedmi odehraných zápasech jsou mladší žáci „B“ v tabulce na 3. místě se ziskem 12 bodů a skóre 45:24.   Další zápas hrají hráči v sobotu 6.10.2018 od 10,00 hod.  na domácím hřišti UMT. Sraz na hřišti je v 9,00 hod. Nominace hráčů bude uvedena na web. stránkách.

 

 

 

Zpět na články »