"Béčko" jen remízovalo v Tochovicích.

[11. 10. 2015 18:48:52]

Tatran zajížděl na hřiště dosud neporažených Tochovic s cílem tuto jejich sérii narušit. Velkým zásahem do plánů se ale ukázalo zranění dirigenta hry Martina Chlastáka, který kvůli zranění nemohl do utkání zasáhnout. Naopak posilou byli hráči z lavičky A týmu. Dobrou zprávou pro sedlčanský fotbal je, že formu nabírá dlouhodobě zraněný Pepek Haas.

TJ Tochovice – Tatran Sedlčany „B“ 3:2 na pen. (2:1)

 

Střelci Tatranu: 30. vlastní, 60. Šťovíček F.

 

Sestava Tatranu: Mošnička – Sůsa, Pudil, Lípa P., Šťovíček F. - Sirotek M. (70. Valenta), Čížek, Ségl, Repetný (76. Dvořák J.) - Haas, Chlasták P.

 

Domácí vstřelili v utkání 2 branky a nutno podotknout, že bohužel po našich hrubých chybách ve středu obrany. Již ve 2. minutě prošel domácí hráč středem hřiště a sám proti Mošničkovi bez problémů uspěl. Další hrubka přišla v poslední minutě prvního dějství. Obrovskou hrubku v rozehrávce domácí vystihli a po faulu v šestnáctce vsítili lehce druhou branku. Tatran jinak hrál s chutí a vytvářel si i dostatek brankových šancí. Jejich neproměňování by bylo na román. Haas nastřelil nohu brankáře, Repetný s Chlastákem nezvládli útok 2 na 1, Haas po rohu střílel těsně vedle, Chlasták v gólové pozici hlavou mířil vedle. To vše v prvním poločase. Hosté se ale z vyrovnání přeci jen radovali, když si ve 30. minutě ostrý centr Sirotka před dotírajícím Chlastákem srazil domácí hráč do vlastní sítě. Ve druhém poločase se snažili sedlčaňáci o obrat v utkání, ale jejich hra byla často uspěchaná a velice nepřesná. Zaslouženého vyrovnání se dočkali v 60. minutě kdy opět Sirotkův centr našel u zadní tyče Šťovíčka a ten hostům zajistil alespoň bod. V následném penaltovém rozstřelu byli úspěšnější domácí. Škoda. Je to již páté utkání v řadě bez porážky, ale jeden bod je málo.

Zpět na články »