"B" tým doma povinně porazil Malou Hraštici

[3. 6. 2015 11:40:07]

V neděli 31.5. byl naším jediným soupeřem špatný přístup a absence motivace k zápasu, jehož výsledek nemohl nic změnit na postavení obou mužstev v tabulce soutěže. 

Tatran Sedlčany – Malá Hraštice  5 : 2 (1:0)

 

Přesto je třeba soutěž dohrát a zbylé zápasy pojmout jako přípravu na příští náročnou sezónu ve vyšší soutěži. Především je třeba zapracovat na proměňování šancí. Mužstvo si jich v každém zápase dokáže vytvořit bezpočet, ale jejich zúročení je velmi žalostné. Dokladem toho byl také poslední zápas, kde hned v úvodu mělo béčko několik 100% šancí, ale stav zůstával stále na stavu 0 : 0. V průběhu zápasu se přeci jen některé šance podařilo proměnit, ale i tak jich většina zůstala nevyužita. Konečný stav, proto neodpovídá ději před oběma brankami. Kladem zápasu je, že se do listiny střelců po delší době zapsal Petr Lengyel a to hned 2x a snad také návrat střelecké pohody Martina Havla.

 

Sestava: Mošnička- Brotánek, Ségl, R. Šťovíček, Čermák (79´ F. Šťovíček) - Bartůšek (46´ Repetný), Čejda (67´ Strnad), M.Chlasták, Čížek(74´ Dvořák) - P.Chlasták (46´ Lengyel), Vrbický (46´ Havel)

 

Góly: Čížek, Lengyel 2 x, Havel 2 x

 

Vedoucí mužstva: Brotánek

 

Trenéři: Kasa, Smola

 

Fotky z utkání naleznete ZDE.

Zpět na články »