"B" mužstvo získalo z domácího utkání s Čisovicemi jen bod

[24. 8. 2021 9:33:43]

FUMBI I. B třída, skupina E – 2. kolo  
Neděle 22. 8. 2021 (hřiště: Tatran)


„B“ muži – Čisovice  2:2 (1:0)
G: Haas, Hofman

Sestava:
Glogar – T.Čipera (44.Hrabák), Pudil, Hofman (65.Stibor), M.Sirotek – P.Sirotek (65.Jirák), Habart, M.Dvořák, J.Dvořák – R.Kvěch, Haas (70.R.Krůta)

ŽK: Pudil

Oproti prvnímu kolu došlo v naší sestavě hned k osmi změnám, takže o nějakém sehrání opět nemohlo být ani řeč. Tentokrát jsme mohli využít i několika hráčů ze širšího kádru „A“ mužstva, od čehož jsme si slibovali hlavně větší produktivitu v zakončení. Bohužel brzy se ukázalo, že vytvořit si šance není problém, ale proměňovat je neumíme. Ve 4.minutě zakončoval F.Hofman hlavou po rohu nad. V 8.minutě šel ze strany na branku R.Kvěch, ale brankář vyrazil jeho pokus na roh. V 9.minutě jsme se dostali do zaslouženého vedení, když přihrávku M.Dvořáka využil na zadní tyči P.Haas – 1:0. V 10.minutě zahrozil z brejku i soupeř, ale naštěstí se nepovedla finální přihrávka. V 18.minutě se v obrovské šanci na malém vápně ocitl P.Sirotek, ale z otočky zakončoval vedle. V 25.minutě zneškodnil velkou příležitost M.Dvořáka výborně chytající gólman hostů. Do této chvíle jsme byli jednoznačně lepším týmem, dostávali jsme soupeře pod tlak a měli ještě několik dobrých střel. Bohužel druhou branku jsme nepřidali. Druhá část poločasu ovšem patřila spíše soupeři, my jsme přestali běhat, vyhrávat souboje a byli jsme pod tlakem.

Začátek druhého poločasu ovšem patřil opět zcela jasně nám a během deseti minut jsme si vytvořili minimálně čtyři velké brankové příležitosti a několik dalších dobrých pozic. V zakončení se nejvíce objevovali Haas, R.Kvěch a M.Dvořák. Bohužel branku se nepodařilo vstřelit nikomu. Druhé trefy jsme se dočkali až v 63.minutě, kdy se po rohovém kopu prosadil F.Hofman, kterému se sice nepodařila hlavička, ale od ramena se míč odrazil do branky – 2:0. V 65.minutě se na hřiště dostali F.Stibor a M.Jirák, kteří vystřídali F.Hofmana a P.Sirotka. V 67.minutě zlikvidoval T.Glogar dobrým vyběhnutím nájezd hostujícího útočníka. V 70.minutě se ovšem soupeři podařilo snížit, když hlavičkoval zcela nehlídaný hráč po rohu – 2:1. V 70.minutě vystřídal P.Haas, kterého v útoku nahradil R.Krůta. V 75.minutě postupoval M.Jirák ze strany zcela sám na brankáře, ale bohužel zakončil vedle. Další dobrou střelu potom ještě v 80.minutě vyslal M.Dvořák, jenže z toho nebylo více než roh. Trest za naší nemohoucnost v zakončení přišel v 83.minutě, kdy D. Pudil řešil rychlý brejk Čisovic jen za cenu faulu v pokutovém území a následovala penalta, kterou hosté proměnili – 2:2. V závěrečných minutách jsme to paradoxně byli my, kdo se ještě bál o výsledek, ale nakonec už se skóre neměnilo. Remíza z tohoto zápasu je pro nás velkou ztrátou, protože jsme si dokázali vytvořit velké množství dobrých brankových příležitostí a měli jsme vstřelit minimálně pět gólů. Příští zápas hrajeme v sobotu 28.srpna, kdy naším soupeřem venku budou Lety u Prahy.

 

 

 

Zpět na články »