"B" mužstvo v generálce na mistrák výsledkově propadlo

[21. 3. 2022 7:17:26]

Přípravné utkání
sobota 19. 3. 2022 (hřiště: UMT Sedlčany)

 

„B“ muži - Teplýšovice  1:6 (1:1)
G: Pudil (p)

Sestava:
Dřevojan – Špaček, Pudil, Hrabák, T. Čipera, Nováček, Kouklík, Bláha, Jirák, V. Lípa, R. Kvěch
střídání hokejově: Lhota, Haas, Sosnovec

Poslední ostrý test před začátkem jarní části sezóny jsme odehráli doma s Teplýšovicemi. Ve stejný čas hrálo „céčko“ pohár, takže tentokrát jsme měli k dispozici hlavně hráče z našeho kádru a několik kluků z áčka, kteří se pomalu zapojují po nemoci a zranění.


Hned od úvodního hvizdu soupeř začal dokazovat, že na třetím místě v jejich skupině I. B třídy není náhodou a předváděl rychlou kombinační hru ve velkém tempu, která byla doplněna i vysokým napadáním naší rozehrávky. Chvílemi jsme se tak ocitali pod obrovským tlakem a neměli jsme vůbec čas na rozehrávku. I přesto první ohrožení branky přišlo z naší strany, když se v 8. minutě pěkně uvolnil R. Kvěch, ale jeho střelu z 18 metrů brankář vyrazil. Bohužel hned za dvě minuty se soupeř ujal nenápadnou střelou z 25 metrů vedení 0:1. Následně jsme přestáli několik dalších dobrých příležitostí soupeře a podařilo se nám postupně trochu vyrovnat hru. V 34.minutě přišla i odměna, když po faulu na J. Kouklíka zahrával D. Pudil penaltu a srovnal na 1:1. Do poločasu už se potom nic zajímavého nestalo a hrálo se především ve středu pole.   


Z kraje druhé části byla hra nadále celkem vyrovnaná, ale brzy se začala projevovat velmi špatná tréninková docházka našich hráčů. V 54. minutě se Teplýšovice opět ujali vedení střelou z 20 metrů k tyči – 1:2. Pohroma přišla v 61. a 62. minutě, kdy soupeř odskočil do tříbrankového vedení. Nejdříve se prosadil hlavičkující hráč na zadní tyči – 1:3, a následně byl potrestán náš nepovedený odkop – 1:4. Od této chvíle na hřišti prakticky existovalo jen jedno mužstvo a nám nezbylo nic jiného, než se snažit co nejlépe útočící hráče dostupovat a nedovolit jim přidat další branky. Bohužel kombinace našich hráčů s minimem tréninků a po zranění se vracejících hráčů áčka nedokázala nadšeně hrajícímu soupeři příliš vzdorovat a obdrželi jsme ještě další dva góly. Nejdříve v 78.minutě střela ze strany na 1:5 a konečnou podobu dostal výsledek v 86.minutě, kdy hostující útočník dorazil míč poskakující v malém vápně – 1:6.


Generálka na mistrák se nám výsledkově nevydařila. První poločas přinesl velmi kvalitní fotbal ve vysokém tempu a vyrovnaný stav. Bohužel v druhé části se začali naplno projevovat naše nedostatky z přípravy a soupeř jasně dominoval. Nyní nám nezbývá než věřit, že v prvním jarním mistráku (neděle 27. března od 15:00 hod, soupeř Tlustice) se nám zadaří více.     

Zpět na články »