"B" mužstvo sehrálo svoje první mistrovské utkání.

[24. 3. 2015 8:49:34]

Konečně se dočkalo také "Béčko" Tatranu a v neděli odehrálo svůj první jarní mistrák. Na dobře připraveném hřišti Krásné Hory potvrdili hráči sedlčanské rezervy roly favorita a odvezli si domů cenné  tři body.

Krásná Hora – Tatran Sedlčany „B“  1 : 4  ( 1 : 2 )

 

Utkání to však jednoduché nebylo.  Začátek zápasu patřil jednoznačně hostům , bohužel se však opět nedařilo proměňovat šance a tak se skóre pohnulo až ve 20 minutě. Kdy po akci Repetného skóroval P. Chlasták. Další gól na sebe tentokrát nedal dlouho čekat . Z dorážky se tentokrát trefil Čížek. Bohužel to bylo již ze strany Tatranu do poločasu vše.  A tak za zmínku stojí jen dvě situace , které se odehrály před brankou Tatranu. První je velmi příjemné sportovní chování hráče Krásné Hory Švece , který chybujícího rozhodčího po nařízení penalty upozornil na jeho omyl a přiměl jej tak pokutový kop odvolat. Druhou je pak pěkná akce domácího týmu zakončená gólem do prázdné branky.  Druhý poločas byl spíše bitvou než pěkným fotbalovým představením. Domácí hráči bojovali o možné vyrovnání a hráči béčka zase o pojistku svého vedení. Šťastnější a snad i fotbalovější byli nakonec  hosté , kterým se po vydařené střele M. Chlastáka podařilo navýšit skóre na 3 : 1. V úplném závěru ještě dorazil střelu R. Šťovíčka Bartůšek.

 

Sestava:  Mošnička – F. Šťovíček , Janoušek ( 76. Strnad ) , Ségl , Dvořák – Repetný ( 80. Čermák ) , M. Chlasták , Brunclík , Čížek ( 45. Bartůšek ) – P.Chlasták (74. R. Šťovíček ) , Havel ( 45. Vrbický )

 

Branky : P. Chlasták , Čížek , M. Chlasták , Bartůšek

 

Vedoucí mužstva : Brotánek

 

Trenéři : Kasa , Smola

Zpět na články »