"B" mužstvo opět vedlo po poločase, ale nakonec odjelo bez bodů

[15. 5. 2019 13:46:22]

I.B třída, skupina D – 21.kolo  
sobota 11.5.2019 (hřiště: Teplýšovice)

 

Teplýšovice – „B“ muži  3:1 (0:1)

G: Stibor


ŽK: R.Kvěch


Sestava:
Glogar – J.Dvořák, J.Čejda, Stibor, F.Šťovíček – M.Sirotek (78.Barták), Lhota (72.Otradovec), Matoušek, Bartůšek (46.Čipera) – R.Kvěch, Špaček


V Teplýšovicích pokračoval příběh o tom, jakým je pro nás problémem střílení branek. Opět se nám podařilo skórovat pouze jednou a na body to nestačilo. Přitom průběh zápasu nebyl z naší strany vůbec špatný, vytvořili jsme si několik velmi dobrých příležitostí a nebezpečných situací. Ale stejně jsme si letos již po několikáté od soupeře po skončení utkání vyslechli větu o tom, že nevyhrál lepší tým, ale ten šťastnější.


Hned ve 3.minutě unikl po lajně navrátilec do sestavy J.Špaček, přízemním centrem poslal míč před branku, ale R.Kvěch na něj ve skluzu těsně nedosáhl. V následujícím čase se bojovalo hlavně mezi oběma vápny a i přesto, že obě mužstva předvedla několik pěkných akcí, tak velké šance z toho nebyly. V 30.minutě zahráli domácí dobře roh a hlavičkující hráč s přispěním naší obrany jen těsně minul branku. V 34.minutě se měnilo poprvé skóre, když J.Lhota posadil míč z rohového kopu přesně na hlavu F.Stibora a ten se nemýlil – 0:1. Ve 43.minutě zaváhal domácí obránce, M.Sirotek ho obešel, ve vápně našel R.Kvěcha, ale ten branku v dobré pozici zamířil těsně nad branku. V 52.minutě se po akci D.Čipery do dobré šance dostal L.Matoušek, jenže jeho zakončení brankář vystihl a kopali jsme jen roh. V 60.mnutě se míč ve středu pole odrazil k nohám domácího útočníka, který postupoval sám na naší branku a vybíhajícího T.Glogara prostřelil – 1:1. O dvě minuty později bylo ještě hůře, když nevinně vypadající akce skončila střelou z hranice vápna, při které náš brankář podklouzl, a rázem to bylo 2:1. V 69.minutě se v obrovské šanci zjevil J.Špaček, ale jeho hlavičku z bezprostřední blízkosti brankář neuvěřitelně vytáhl. I závěrečných dvacet minut se neslo ve znamení naší mírné převahy, z které pramenilo mnoho standardních situací i povedených přechodů do útoku, ale bohužel žádná branka. Naopak domácí v 80.minutě využili naší ztráty míče a po rychlém brejku zvýšili na konečných 3:1.


Další zápas hrajeme v neděli 19.5.2019 od 17 hodin, když na domácím hřišti hostíme Kondrac.

Zpět na články »