"B" mužstvo herně nepřesvědčilo, ale gólem z poslední minuty dokázalo vyhrát

[13. 11. 2018 13:04:43]

I.B třída, skupina D – 12.kolo  
neděle 11.11.2018 (hřiště: Tatran)


„B“ muži – Mnichovice  3:1 (1:1)
G: Haas, M.Sirotek, Nováček                   
                                                              

Sestava:
Dřevojan – Bartůšek, Hofman, Kabíček, Podlispký – J.Dvořák (75.R.Kvěch), J.Čejda, Otradovec (84.Nováček), M.Sirotek – Špaček (46.L.Matoušek), Hass

ŽK: J.Čejda, Bartůšek, Kabíček


Tabulka naší skupiny I.B třídy se stále více a více vyrovnává, a tak jsme před zápasem věděli, že v případě výhry se posuneme o několik příček výše. Bohužel ani do poslední podzimního domácího utkání jsme nenastupovali ve zcela ideální sestavě, ale na druhou stranu je potřeba říci, že absentující hráče se nám nakonec podařilo dobře nahradit.

Vstup do utkání se nám vůbec nepovedl a soupeř nám prvních pět minut prakticky nepůjčil míč a snažil se prokombinovat k naší brance. Jenže v 6.minutě na nic nečekal J.Dvořák, volný míč poslal dlouhým nákopem až za hostující obranu na nabíhajícího P.Haase, který si počkal na pohyb brankáře a následně míč uklidil do sítě – 1:0. Obraz hry se ovšem vůbec nezměnil a hráči Mnichovic i nadále předváděli hru plnou pohybu a přihrávek, což nám dělalo značné problémy. Ve 23.minutě se hostům podařilo vyrovnat, když se do odraženého míče těsně za vápnem opřel jeden z mnichovických hráčů a nechytatelným volejem se trefil pod břevno – 1:1. V 37.minutě jsme si ojedinělou příležitost vypracovali i my, ale P.Haas, po kombinaci s J.Špačkem na krátkou vzdálenost a uvolnění ve vápně, zakončoval těsně vedle zadní tyčky.

Druhý poločas začal obrovskou šancí hostů na zvýšení skóre, když střela z trestného kopu z hranice vápna skončila jen kousek vedle branky. V 50.minutě se pro nás rýsovala velmi nadějná situace, ale M.Sirotek nedokázal poslat na nabíhajícího P.Haase přesný centr, což byla velká škoda, protože by to byla stoprocentní šance. V 52.minutě se povedl krásný slalom do vápna P.Haasovi, jenže bohužel bez pořádného zakončení. V 55.minutě se náš brankář opět mohl jen ohlídnout za střelou z 18 metrů, která ovšem naštěstí znovu mířila pár centimetrů vedle branky. V 76.minutě rozehrával L.Matoušek zdánlivě obyčejný trestný kop ze strany, jenže nikým netečovaný míč prolétl přes celé vápno a zastavil se až o zadní tyčku. Když už se zdálo, že zápas skončí remízou, tak se nám v 90.minutě podařilo strhnout vítězství na naší stranu. Po centru do vápna svedl P.Kabíček souboj o míč, ten se dostal k nabíhajícímu M.Sirotkovi, který ho tvrdou střelou z 22 metrů poslal na branku. Po jednom z předchozích soubojů otřesený hostující brankář nedokázal správně zareagovat a míč skončil v síti, čímž jsme se ujali vedení 2:1. Chvíli na to se P.Haas objevil ve velké příležitosti, ale ještě přihrávkou nabídl jistou branku L.Matouškovi, který ovšem ve 100% příležitosti selhal, když jen nastřelil zraněného brankáře Mnichovic. V 92.minutě zkusil své štěstí střelou z větší vzdálenosti i T.Nováček a přesným pokusem pod břevno stanovil konečný výsledek na 3:1.

Výkon našeho týmu byl špatný, a to hlavně v prvním poločase. V druhé části se naše hra a bojovnost o trochu zlepšila, ale stejně je potřeba říci, že soupeř u nás předvedl velmi dobrý výkon a většinu zápasu nás přehrával. Pro jednou se tedy situace obrátila, a zatímco v začátku sezóny jsme vždy po dobrém výkonu ztráceli body, tak nyní jsme si i přes špatnou hru body připsali. Poslední podzimní zápas hrajeme v sobotu 17.listopadu v Sedlci - Prčici a hraje se netradičně od 10:15 hod.

          

Zpět na články »