"B" mužstvo doma vybojovalo důležité tři body.

[14. 4. 2015 12:57:55]

V neděli 12.4. svedlo "béčko" další fotbalovou bitvu. Soupeřem tentokrát bylo nejenom mužstvo Sparty , ale také velmi špatný terén, který je snad nejhorším na okrese. 

Tatran Sedlčany "B" - Sparta Luhy  2:0 (0:0)

 

Tento stav hrací plochy naprosto nedovoluje jakoukoli kombinaci, přesto jsme se o to v první polovině zápasu pokoušeli, ale byl to marný boj. Jediná šance se narodila po centru Šťovíčka a hlavičce Havla, kterému však ve skórování zabránil bravurním zákrokem hostující gólman.  V druhé půli již domácí hráči rezignovali na jakoukoli kombinaci po zemi a to se jim také vyplatilo . Po standardní situaci Brunclíka v 61 minutě a teči Havla jsme se ujali vedení .  To však neuneslo celé hostující mužstvo a dirigováno místy nepříčetným trenérem se pustilo do velmi surové hry což nakonec vyústilo ve vyloučení hráče Krůty.  Mezitím však pěknou střelou orazítkoval břevno Ségl a po něm ještě přesněji střílel Brunclík. Brankář na tuto střelu nedosáhl a skóre se tak pohnulo na konečných 2 : 0.  V závěru si také soupeř dokázal vytvořit gólovou příležitost, ale spolehlivě chytající brankář Mošnička udržel čisté konto.  Pochvalu zaslouží rovněž mladý rozhodčí Vácha, který to díky chování hostujícího týmu neměl jednoduché , ale zápas nakonec zvládl velmi dobře.

 

Sestava: Mošnička - F. Šťovíček, Janoušek, Brotánek (46´ Ségl), Dvořák – Repetný (79´ Čermák), Strnad (46´ Brunclík), Čejda (88´ Pospíšil), Bartůšek – Havel (73´ Vrbický),Lengyel (46´ P. Chlasták)

 

Vedoucí mužstva: Brotánek

 

Trenéři: Kasa, Smola

 

Fotografie z utkání naleznete ZDE.

Zpět na články »