"Áčko" mladších žáků nevstřelilo ani branku; "béčku" stačil jeden úspěšný zásah na bod za remízu

[4. 5. 2019 8:35:57]

Mladší žáci "A" hráli v krajském přeboru proti Povltavské akademii, ale i přes vyrovnaný průběh zápasu nakonec výsledek vyzněl jasně pro soupeře. Mladší žáci "B" nastoupili doma proti D.Dušníkům a i přes střelecké trápení a neproměňování šancí se jim podařilo vybojovat bod za remízu.

Mistrovský zápas  - mladších žáků (Krajský přebor – skupina A)

 

Mladší žáci „A“  - Povltavská FA Štěchovice     0:3 (0:0)

  

Ve středu 1.5.2019 sehráli mladší žáci „A“ další mistrovské utkání v jarní části ročníku 2018 – 2019 o přeborníka Středočeského kraje. Začátek utkání: 11,55 hod. Hrálo se 2 x 30 min. Hřiště: Sedlčany - tráva

 

Sestava: 

        Brankář:  Jan Jiráček

        1,  Jiří Novák – Tomáš Hodouš; Petr Pudil  – Matěj Pešta – Jakub Hodouš;  David

             Barták - Daniel Vondra

        2,  Matěj Černý – Jan Timofte; Šimon Macháček – Jan Kuthan – Matěj Macháček

 

Zápas se hrál za dobrého počasí. V prvním poločase byla hra vyrovnaná a příležitosti ke vstřelení branky byly na obou stranách. Dobře hrály obrany a brankáři předváděli krásné zákroky. Hráči z přemíry snahy blokovali střely a docházelo ke zraněním. Jedním z nich byl Tomáš Hodouš, který zápas nedohrál a odstoupil již v prvním poločase se zraněním zad. Další hráči se po zranění dokázali vrátit na hřiště a zápas dohráli.

Druhý poločas pokračoval v bojovné hře s příležitostmi na obou stranách. Důraznější hosté dokázali naše útočné akce ubránit, anebo střely pochytal brankář. Přes veškerou snahu jsme nedokázali vstřelit branku. Naopak hosté se ve 33 min. ujali vedení po naší chybě v obraně. Druhou branku přidali ve 41 min. a na konečných 0:3 upravili v 58 min. Našim hráčům štěstí nepřálo a nedokázali jsme vstřelit ani čestnou branku.

Po 19 odehraných mistrovských zápasech jsou mladší žáci „A“ v tabulce na 8. místě se ziskem 23 bodů a skóre 60:62.

 

 

Mistrovský zápas  o přeborníka OP  mladších žáků

 

Mladší žáci „B“ - SOKOL Daleké Dušníky    1:1 (0:1)

 

Ve  středu 1.5.2019 sehráli mladší žáci „B“ další mistrovské utkání v ročníku 2018 – 2019 o přeborníka okresu Příbram. Začátek utkání: 10,30 hod. Hrálo se 2 x 30 min. Hřiště: Městský stadion Taverny

 

Sestava: 

Brankář:  Patrik Machek, Ondřej Špánek (druhý poločas)  

1,   Ondřej Špánek – Štěpán Kuba;  Antonín Plachý - Matěj Macháček - Michal Stibor, Voháňková -  

      Michal  Pšenička 

2,   Jakub Rozvoda –  Hron; Jan Novotný – Alex Dembélé - Petr Moudrý; Petr Nevlida – Kouba –   

       Max Frederik Brodkorb 

 

Zápas se hrál za podmračeného počasí. Do zápasu vstoupili naši hráči aktivně a podařilo se jim vytvořit spoustu gólových šancí, ve kterých však trefovali pouze brankáře hostí nebo jejich střely mířily vedle. Hosté hrozili hlavně z brejků, pro které měli fyzicky i technicky zdatné hráče, nakonec byli i šťastnější, když se jim podařilo těsně před koncem poločasu dostat do vedení.

 
Do 2. poločasu se v domácí brance vyměnili gólmani, P. Machka vystřídal O. Špánek. Domácím se již nedařilo tolik jako v prvním poločase, ale i přesto si dál vytvářeli šance, ale…zase zvonily tyče, až se nakonec podařilo vyrovnat po individuální akci A. Dembélému. Do konce zápasu, chtěl každý ze soupeřů strhnout vítězství na svou stranu, ale zápas nakonec skončil remízou. Utkání bylo vyrovnané a napínavé, což ocenili i hostující trenéři. Pozitivem na jeho průběhu bylo, že do zápasu, jako do vůbec prvního utkání na „velkém hřišti“ nastoupili 3 hráči ze st. přípravky (Hron, Voháňková, Kouba) a 1 hráč, který hrál úplně první zápas (Brodkorb), a žádný z nich se rozhodně neztratil, a naopak svou hrou přispěli k výkonu týmu. Po 7. kole jarní finálové skupiny mladších žáků  okresního přeboru jsou v tabulce na 6. místě se ziskem 4 bodů a skóre 10:40.

 

 

Zpět na články »