"Áčko" v prvním přípravném zápase nestačilo na Meteor Praha

[23. 7. 2018 8:09:56]

Fotbalisté Tatranu nastoupili po náročném týdnu, v kterém prakticky každý den trénovali (součástí bylo i soustředění) k prvnímu přátelskému zápasu proti diviznímu Meteoru Praha.

„A“ muži – Meteor Praha 2:6 (0:2)

 

Sestava:
Glogar (46.Dřevojan) – P.Lípa, Vystyd, T.Brotánek, M.Krůta, Kdolský, K.Kvěch, M.Dvořák, Hájek (46.D.Krůta), Senft, L.Matoušek (46.Špaček)

 

Sobota 21.7.2018, 10:30 hod

Hřiště: Vysoký Chlumec

 

Prvních dvacet pět minut patřilo fotbalistům Tatranu, kteří měli častěji míč na kopačkách a měli i několik pokusů o zakončení. Ve 35. minutě šli hosté do vedení, když hlavička skončila na břevnu a pro dorážejícího hráče nebyl problém skórovat - 0:1. Vzápětí trefili hosté tyč a ve 43. minutě to bylo 0:2. Začátek druhé půle patřil opět nám a činil se hlavně střídající D.Krůta, který nejdříve trefil tyč a v 54. minutě po přihrávce Kdolského snížil na 1:2. Vypadalo to, že Tatran vyrovná, ale nově střídající hráči hostů byli proti. Zatímco měl soupeř k dispozici celkem dvacet hráčů, nás bylo jen čtrnáct. Na našich hráčích se projevovala únava, k čemuž určitě přispívalo vedro, ve kterém se hrálo. V 67. minutě hosté z nařízené penalty zvýšili na 1:3. V 70. minutě svitla naděje, když po chybě brankáře snížil Špaček - 2:3. Závěr zápasu patřil hostům, když během posledních pěti minut třikrát skórovali.

 

Další přátelák hrajeme ve středu na Vysokém Chlumci od 18.00 hod. proti U19 Příbram.

 

Zpět na články »