„Áčko“ sehrálo podařenou generálku

[8. 8. 2022 10:39:03]
„Áčko“ sehrálo podařenou generálku

„A“ muži – FC Sellier & Bellot Vlašim „B“  7:0 (3:0)
G: Krůta M. 2x, Brotánek L., Matoušek L., Kdolský, Habart M., Haas

 

Sestava:
Dřevojan L.  – Sosnovec, Brotánek L., Hofman, Krůta M. – Repetný, Kdolský, Matoušek L., Kouklík, Hanuš – Sochůrek
Střídali: Dřevojan F., Haas, Habart M., Sirotek M., Chlasták

V generálce na krajský přebor jsme si pozvali Béčko Vlašimi, které právě tuto soutěž loni hrálo a sestoupilo o patro níže. My jsme tentokrát postrádali pouze dva defenzivní hráče Krotila a Hrabáka.


Úvod se nám konečně podařil na výbornou a hned první minuta určila ráz celého zápasu. Hanuš poslal do levého křídla Sochůrka, Matěj zatáhl do vápna, levačkou našel před bránou Matouška a ten nezaváhal - 1:0. V 6. minutě uvolnil Matoušek Hanuše, který byl vlevo sám před brankářem, ten ale vyrazil na roh. K rozehrání se postavil Kdolský, obrana odvrátila míč jen k Brotánkovi, který hlavou zvýšil na 2:0. Ve 12. minutě o sobě dali vědět i hosté, ale po uvolnění útočníka středem obrany skončil míč jen na horní síti. V 17. minutě posunul Hanuš na Kdolského, který se trefil levačkou přes celou bránu - 3:0. Ve 27. minutě dal Sosnovec krásně doleva na Sochůrka, ten si vylepšil pozici zaseknutím do středu, ale trefil jen pravou tyč. I přes řadu dalších nadějných situací jsme už do poločasu branky nepřidali.


Po přestávce se na hřiště dostali všichni střídající hráči a Habart mohl hned ve 48. minutě skórovat. Sosnovec vybojoval ve středu hřiště míč, posunul na Habarta, který jen těsně minul. V 53. minutě se už nemýlil. Krásnou akci rozjel Kdolský, dal doprava na Repetného, který na zadní tyči našel Habarta a ten protlačil míč do brány - 4:0. I u dalších gólových situací byl Habart, ale tentokrát měl vychýlenou mušku. V 56. minutě ho uvolnil  z pravé strany Haas, Matěj ale trefil jen tyč. V 70. minutě ho vyzval ke skórování Hofman, míč rozvlnil pouze boční síť. V 76. minutě se už skóre měnilo. Habart dal doleva na Sirotka a jeho přesný míč před prázdnou bránu dorazil Haas - 5:0. V 78. minutě jsme vybojovali na pravé straně míč, Hofman našel před bránou Krůtu a ten zvýšil na 6:0. V 88. minutě jsme předvedli na levé straně další pěknou akci, míč se přes Haase a Krůtu dostal k Habartovi, který ale neprotlačil míč do poloodkryté brány. Gólovou tečku za zápasem zařídili Hanuš a Krůta. První rozehrál roh z pravé strany a druhý zakončil pravačkou na první tyči - 7:0.

Vydařená generálka z pohledu výsledku. I rychlá hra po stranách, kterou se chceme prezentovat, se nám docela dařila. Nutno ale říci, že mladíci z Vlašimi nás příliš neprověřili a hrálo se prakticky jen na jednu bránu. Varováním je určitě velké množství spálených šancí. Teď už se těšíme na sobotní start soutěže, který nás čeká v Příbrami na Spartaku od 10:30. Věříme, že nás přijedete podpořit a vstup do soutěže úspěšně zvládneme.

 

Zpět na články »