„Áčko“ se po vítězství nad Spartakem Soběslav posunulo na sedmé místo

[25. 3. 2019 10:16:02]
„Áčko“ se po vítězství nad Spartakem Soběslav posunulo na sedmé místo

„A“ muži – Soběslav    3:1 (2:0)

 

Sestava:
Glogar – P.Lípa, L.Brotánek, D.Čejda, M.Krůta, Kdolský, K.Kvěch, M.Dvořák (80.Hájek), Soldát (76.M.Sirotek), L.Matoušek (60.Haas), Senft

Fotogalerie z utkání: ZDE (D.Štverák)

 

Hráči Tatranu od začátku zápasu převzali iniciativu a chtěli potvrdit přivezené body z Berouna. Hlavně v prvním poločase jsme hosty jasně přehrávali. Byli jsme všude dřív a hosté nestačili zachytávat naše náběhy. Vedení dva nula mohlo být ještě vyšší, ale některé naše akce zneškodnil hostující brankář. Do vedení šel Tatran už v sedmé minutě, když po akci Soldáta a přihrávajícího Senfta, uklidil míč do branky pěknou střelou k tyči Dvořák - 1:0. Ve 24.minutě mohl skórovat Soldát, proti kterému vyběhl brankář, ale míč se dostal k Senftovi, který už neměl problém trefit opuštěnou branku a zvýšit na 2:0. Hosté si za první poločas vytvořili jedinou šanci, z které hráč přestřelil naší branku. Jak už jsem se zmínil na začátku, hostující brankář ještě zabránil skórovat Senftovi a Dvořákovi. V poslední minutě prvního poločasu se řítil na branku Senft, ale míč mu odskočil do zámezí.

Ve druhém poločase hosté značně přitvrdili, ale do šancí se nedostávali. Přesto po naší ztrátě míče u postranní čáry zůstal ve vápně nehlídaný hráč, který si naskočil na centr a hlavou snížil na 2:1. Naši hráči okamžitě zareagovali a po přihrávce Haase mohl skórovat Dvořák, ale branku v dobré pozici netrefil. Střelu Sirotka brankář chytil. V 82.minutě zabojoval o míč Haas, ten se dostal k Senftovi, který si výborně poradil s dvěma obránci a přesným zakončením nedal hostujícímu brankáři šanci - 3:1. Pak už si naši hráči zasloužené vítězství pohlídali. Celé mužstvo za předvedenou hru, bojovnost a touhou po vítězství zaslouží obrovskou pochvalu. Přesto bych se chtěl zmínit o dvou hráčích více. První je Senft, který po celý zápas dělal obráncům hostů obrovské problémy a dvěma brankami zápas rozhodl. Druhým je střední záložník Kvěch, který odehrál výborný zápas a jeho forma rapidně stoupá.

 

V sobotu nás čeká další těžký zápas, když hrajeme tradiční okresní derby na Dobříši. Zápas začína v 16:30 hod.

 

Zpět na články »