„Áčko“ pokračuje ve vítězném tažení na domácím hřišti

[21. 10. 2019 7:51:59]
„Áčko“ pokračuje ve vítězném tažení na domácím hřišti

„A“ muži – SK Klatovy    5:1 (4:0)

 

Sestava:
Glogar - Repetný, Řehák, D.Čejda, M.Krůta, D.Krůta (57.L.Matoušek), M.Dvořák (83.Doubrava), Kdolský, Soldát (83.Kouklík), K.Kvěch (57.M.Sirotek), Čipera (69.Novotný)

Videozáznam utkání: ZDE

 

Zápas začal pro Tatran na výbornou, když už ve třicáté vteřině rozvlnil hostující síť Čipera po přihrávce Kvěcha - 1:0. A to ještě hned ve druhé minutě vypálil Kdolský a brankář konečky prstů míč vytěsnil na roh. V 6.minutě si povodil protihráče Dvořák a lobem poslal Tatran do dvoubrankového vedení - 2:0. Ve dvacáté minutě střílel Repetný nad. Ale o minutu později výborně hrající Čipera vyzval přihrávkou ke skórování Kdolského a ten nabídnutou šanci využil - 3:0. Glogar se poprvé zapotil ve 33.minutě a potom musel vyřešit situaci po rohu. V 38.minutě opět udeřil Tatran, když utekl Repetný a našel v pokutovém území Kvěcha, který si pro pobavení diváků pohrál s obranou v čele s brankářem a zvýšil na 4:0. Přesto, že se šlo do kabin za rozhodnutého stavu, našly by se v naší hře chyby. Někdy jsme akce zbytečně přehrávali místo zakončení a někdy vázla i přesná přihrávka.

 

V druhém poločase byli aktivnější hosté, ale šance ke vstřelení branky měli jen po standardních situacích, ty ale výborně vyřešil Glogar. V druhém poločase předvedl pěkné zákroky i hostující brankář při střelách Matouška a Kdolského. Hosté se přeci jen dočkali čestného úspěchu po zbytečném zaváhání naší obrany v 79.minutě - 4:1. Naši hráči nakonec splnili přání našich výborných diváků a dali pověstného „bůra“. V 89.minutě se prosadil střídající Kouklík, když si jeho střelu do branky srazil hostující obránce – 5:1. Za výhru si mužstvo pochvalu zaslouží. Nejlepší byl Čipera a Glogar, v záloze zahrál Dvořák. Další zápas hrajeme v sobotu v Mýtě od 14.30 hod.

 

Zpět na články »