„Áčko“ opět nezvládlo dobře rozehraný venkovní zápas a dostalo pět branek

[21. 9. 2020 8:06:37]
„Áčko“ opět nezvládlo dobře rozehraný venkovní zápas a dostalo pět branek

Doubravka – „A“ muži   5:2 (2:2)

 

Sestava:
Glogar – M.Krůta, Pudil, Novotný, M.Sirotek, Hašek, M.Dvořák, K.Kvěch (72.Jirák), Soldát (86.Hrabák), D.Krůta (86.R.Krůta), Sochůrek (66.L.Matoušek)

 

Přes porážku musím mužstvo pochválit za bojovnost. K zápasu odjelo torzo, když nám z různých důvodů chybělo velké množství hráčů z kádru. Konkrétně se jednalo o L.Brotánka, Kdolského, Repetného, P.Lípu, Řeháka, D.Čiperu, L.Dřevojana, Kouklíka, Chocholouška, Doubravu a Zmeškala, který si našel nové angažmá v Milevsku. Hlavní poděkování si zaslouží Michael Dvořák, který za námi přijel, přestože čeká přírůstek do rodiny, dále Dušan Pudil, který nastoupil na stoperu ve 44 letech a dorostenci, kteří ráno odehráli zápas a potom odjeli do Plzně. V závěru zápasu jsme měli na hřišti dokonce čtyři dorostence.

Zápas začal střelou Davida Krůty těsně nad. Domácí odpověděli střelou vysoko nad. Potom kopali domácí dva rohy, my odpověděli třemi. Ve 23.minutě utekl Hašek a byl v pokutovém území faulován, rozhodčí ukázal na penaltu, kterou s přehledem proměnil David Krůta - 0:1. Ve 26.minutě se vyznamenal Glogar, který vyrazil střelu z trestného kopu. Ve 27.minutě kopali domácí další standardku a hlavou se prosadil Světlík - 1:1. Tatran šel znova do vedení ve 39.minutě, kdy po pěkné akci Sirotka skóroval Dvořák - 1:2. Bohužel jsme vedení do poločasu neudrželi, když ve 44.minutě fauloval ve čtverci Kvěch a domácí Krejčím z penalty vyrovnali na 2:2.

Druhý poločas začal chybou Dvořáka, ale Glogar byl výborný. Potom se snažili naši hráči strhnout vedení na svou stranu, ale střely Davida Krůty, Dvořáka končily mimo branku a nebo po střele Sirotka zasáhl brankář a míč vytlačil na roh. Domácí kopali trestný kop, který zlikvidoval Glogar. V 60.minutě jsme byli hodně blízko vedení, to se výborně uvolnil před pokutovým územím Dvořák a vyslal na branku střelu, která těsně minula cíl. V 63.minutě kopali domácí další standardku, po závaru se odrazil míč k volnému Roubalovi, který z malého vápna prostřelil Glogara – 3:2. Následně Tatran zatlačil domácí k vlastní brance, ale nic z toho nebylo. V době našeho největšího tlaku utekli domácí do otevřené obrany a vstřelili další branku Šuralem - 4:2. V závěru ještě po nedorozumění Davida Krůty s Pudilem přidal další branku Boček a dal na konečných 5:2. Ani za tohoto stavu nepřestali naši hráči bojovat a za to jim patří náš dík. Další zápas hrajeme opět venku v Českých Budějovicích v sobotu od 10.30 hod.

 

Zpět na články »