„Áčko“ na úvod nové sezóny prohrálo v Klatovech

[14. 8. 2016 21:55:21]
„Áčko“ na úvod nové sezóny prohrálo v Klatovech

Klatovy – „A“ muži   2:0 (2:0)

 

Sestava:
Capouch – Řehák (72.Hofman), Vystyd, Brotánek, Repetný, Soldát (70.Čejda), Kdolský, Kvěch (57.Hájek), Senft, Haas (79.Valenta), Němec

1.kolo Divize A, sobota 13.8.2016

 

Záznam utkání: ZDE

 

Od začátku zápasu se hrál dobrý fotbal. První zahrozil Tatran po akci Kdolského střílel vedle Senft. Domácí okamžitě opověděli, když ve čtvrté minutě kopali dva rohy. V 7. minutě se zdálo, že zaváhal postranní rozhodčí a pustil domácího útočníka do šance i přes ofsajd, ale dobře zasáhl Capouch. V 9. minutě reklamovali naši hráči další ofsajd, místo aby hráli! Protože hráč, který se zmocnil míče, v postavení mimo hru nebyl a pohodlně skóroval - 1:0! V 17. minutě poslal do úniku Capouch Němce, ten byl faulován brankářem mimo pokutové území a ten za faul dostal žlutou kartu. Podle nových pravidel byl zákrok na našeho hráče, co se týče udělené karty, v pořádku. Hráči Tatranu chtěli vyrovnat a vyrovnat mohl hned v 21. minutě Brotánek, který sám na malém vápně hlavičkoval nad branku. Ve 26. min. utekl Němec a měl na vybranou komu nahrát, protože mu vzorně hráči na přihrávku nabíhali. Němec si vybral nabíhajícího Senfta, ten bohužel trefil vybíhajícího brankáře. Ve 28. minutě tvrdě vystřelil Repetný a domácí brankář míč vyrazil na roh. Kdolským zahraný roh hlavičkoval Němec do připravených rukavic domácího brankáře. Ve 31. min. si pohrál s domácí obranou Senft, našel pod sebou Kdolského, ale ten branku netrefil. Ve 34. min. vyrazil Němcovu bombu brankář před sebe, ale žádný náš hráč nebyl na blízku. Ve 40. min. se pokoušel o zakončení Soldát, ale byla to jen plazivka. Ve 43. min. zbytečně vyrazil Řehák a tím odkryl svojí stranu, kde číhal další nekrytý hráč a bylo zle - 2:0. Hned po rozehrání si vynutil Tatran roh, po kterém hlavičku Vystyda vyrazil domácí hráč z branky.

Druhý poločas byl v režii Tatranu, když domácí ohrozili naší branku v poslední minutě utkání, ale střela šla nad. Škoda, že není mistrovství světa v zahazování šancí, to by náš tým určitě vyhrál. V 52. minutě byl v šanci Kdolský, když vyrobili domácí hráči chybu. Nejdříve ho vychytal brankář a další střelu vyrazili obránci z prázdné branky. V 55 min. šel sám na branku Haas a opět šel míč přes celou branku vedle!! Za dvě minuty na to připravil gólovku Haas Senftovi a ten napodobil Haase a střela šla vedle!!! Trestný kop Kdolského a střely Čejdy a Hájka šly těsně nad branku. Závary před domácí brankou se štěstím domácí vyřešili. Zápas se musel divákům líbit, hrálo se nahoru dolu. Naši hráči dřeli, bojovali, to se jim musí přiznat, ale na druhou stranu dvě hloupé chyby a neproměněné 100% šance nás připravily o body!!! Chválím Kdolského a Senfta. Z domácích hráčů byl nejlepší brankář Rojík, který naše střelce vychytal.

 

Další zápas hrajeme doma v neděli od 17.00 hod. proti Ostrovu. Jedná se o „pouťové“ utkání, ke kterému je pro fanoušky připraven speciální program s bohatou tombolou a zároveň se jedná o pokus vytvoření nového diváckého rekordu. Přijďte kluky podpořit v co největším počtu!!!

 

 

Jiří Voráček – vedoucí mužstva

Zpět na články »