„Áčko“ na úvod jara nezvládlo dobře rozehraný zápas v Soběslavi

[19. 3. 2018 7:29:15]
„Áčko“ na úvod jara nezvládlo dobře rozehraný zápas v Soběslavi

Soběslav – „A“ Muži   4:2 (1:2)

 

Sestava:
Glogar - Repetný, Vystyd, Brotánek, Lípa, Kdolský, Kvěch (73.Hájek), Dvořák (85.Krůta), Soldát, Haas, Němec

Začátek zápasu patřil Tatranu, hned ve druhé minutě střílel Dvořák. Blízko ke vstřelení branky byl v 10.minutě Haas, kterého ke skórování vyzval Dvořák. Už předtím v šesté minutě došlo ke sražení unikajícího Němce, ale píšťalka rozhodčího mlčela. Podle názoru členů našeho realizačního týmu měl být domácí hráč vyloučen a tento moment ovlivnil zbytek zápasu. Nervozita se okamžitě projevila na hřišti, kde přibývalo velké množství faulů. Samozřejmě, že tomu napomáhal i kluzký terén! Naši hráči ohrozili branku Lípou v 17. minutě. Potom se osmělili i domácí a z trestňáku  ze strany trefili tyč! Naši odpověděli brankou, když na dvakrát překonal brankáře Haas po krásné kolmé přihrávce Kvěcha, to běžela 24. Minuta – 0:1. Ve 30. minutě po ztrátě míče ve středu hřiště přišla rychlá akce domácích a bylo vyrovnáno na 1:1. Zbytečná ztráta, zbytečný gól! V zápětí kopal Kdolský roh, ale ze závaru se nic neurodilo. Ve 38.minutě zaútočil Lípa a jeho tvrdou střelu stačil domácí brankář vyrazit jen před sebe a dobíhající Kdolský uklidil míč do branky - 1:2. Vzávěru poločasu stačil ještě Glogar vytěsnit míč na roh, a tak se šlo do kabin za našeho vedení.

Trenér hráče za předvedený výkon pochválil, ale zároveň poukázal na chyby a důrazně je varoval, aby se již neopakovaly. Poslední jeho věta před odchodem na hřiště byla dejte rychle další gól, aby byl na hřišti klid a my si odvezli tři body! Hráči si nevzali slova trenéra k srdci a šli na hřiště s pocitem, že se jim nemůže nic stát, a že pohodlně vyhrají. Hned po rozehrání utekl Němec a hledal před brankou Haase, tomu šel míč za záda, přesto ho stačil ještě posunout na Kdolského, ale tomu kluzký míč sjel z kopačky. Ve 49. minutě přišla naše poslední šance, k míči se dostal Němec po pravé straně utekl a chtěl přehodit vybíhajícího brankáře, jenže míč ho neposlechl a šel po zemi těsně vedle tyče. V 51. minutě vyškrábl nebezpečnou střelu Glogar na břevno. Domácí přidali a hnali se za vyrovnáním, což se jim podařilo v 58 minutě, když podruhé překonali Glogara a bylo to opět hlavou volného hráče - 2:2. Po této brance nastal v našich řadách zmatek, domácí hráči najednou měli kolem sebe obrovské množství místa, nikdo je nedorážel a na důrazné pokyny z lavičky nikdo nereagoval. Byli i momenty že jsme postrádali na svém místě stopery. Domácí měli větší chuť zápas vyhrát a to se jim nakonec podařilo. Po dalších dvou standardkách jsme díky špatně obsazeným hráčům inkasovali v 68. minutě - 3:2 a 82. minutě - 4:2.

Za první poločas si hráči pochvalu zasloužili, ve druhém už to od všech byla bída. Další zápas bychom měli hrát v neděli doma proti Rakovníku, když to počasí dovolí. Začátek zápasu je v 15.00 hod.

 

Informace poskytl vedoucí mužstva J.Voráček

 

Zpět na články »