"Áčko" mladších žáků si poradilo se Lhotou

[16. 9. 2019 7:57:34]

V sobotu 14.9.2019 sehráli mladší žáci „A“ třetí mistrovské utkání v podzimní části ročníku 2019 – 2020 o přeborníka Středočeského kraje. Začátek utkání: 11,10 hod. Hrálo se 2 x 30 minut. Hřiště:  SK LHOTA – tráva. Rozhodčí: Mareš Bohumil.

Krajský přebor – skupina A

 

SK LHOTA -  MLADŠÍ ŽÁCI „A“       1:7 (0:2)

 

Sestava: 

        Brankář:  Patrik Machek

        1,   Alex Dembélé, Petr Pudil, Michal Stibor, Matěj Pešta, David Barták, Jakub Hodouš, Daniel Vondra

        2,  Vojtěch Stibor, Michal Pšenička, Petr Moudrý, Jakub Rozvoda

 

Střelci branek: 3x M. Pešta, 2x Daniel Vondra, 1x David Barták, 1x Petr Moudrý       

 

Zápas se hrál za krásného slunného dopoledne. V týmu panovala velmi dobrá atmosféra a doufali jsme, že se přenese i na hrací plochu. Tento zápas jsme hráli bez několika našich hráčů, ale i přes to jsme pevně věřili, že utkání zvládneme a přivezeme domů 3 body. Začátek hry byl velmi vyrovnaný a šance byly na obou stranách. Hra se přelévala z jedné strany na druhou, až do 12´, kde svou akci zdárně zakončil M. Pešta. Hra pokračovala ve stejném duchu, jako doposud. Bylo vidět vyrovnanou hru a několik střeleckých pokusů, které zneškodnili brankáři, nebo skončily vedle. Ve 22´ prošel obranou soupeře opět M. Pešta a svou druhou brankou upravil skóre na 0:2 pro naše mužstvo. Po této brance bylo vidět, jak z našeho týmu spadla určitá nervozita a v tuto chvíli jsme byli lepším mužstvem. Do poločasu se již nikdo střelecky neprosadil, a tak stav zůstal nezměněn.

 

Druhý poločas si soupeř vypracoval několik nebezpečných šancí, ale vše zachytila naše obrana nebo vychytal náš gólman P. Machek, který týmu dnes hodně pomohl. Ve 34´ se střelecky prosadil D. Vondra a navýšil náš náskok na tři góly. Naši hráči byli lepším týmem na hřišti, svou kombinační hrou a krásnou akcí si ve 40´ vypracovali další velkou šanci, kde J. Hodouš přihrál neobsazenému P. Moudrému a ten pěknou střelou navýšil naše vedení na 0:4. Sice o minutu později soupeř snížil na 1:4, ale to náš tým nerozhodilo a pokračoval v útočném fotbale. Branky jsme přidali ve 49´, kde se opět střelecky prosadil M. Pešta, dále potom v 55´se střelecky prosadil D. Barták a konečné skóre upravil v 58´ D. Vondra, který krásnou střelou proměnil  přímý kop po faulu soupeře. Konečný výsledek 1:7 a zisk tří bodů, náš tým posunul v tabulce na 7. místo. Pochvalu za dnešní výkon zaslouží všichni hráči. 😊

 

Další mistrovský zápas hrajeme na domácí půdě v neděli 22.09.2019 proti MFK DOBŘÍŠ.

Nominace bude uvedena na webových stránkách.

 

 

 

Zpět na články »