„Áčko“ má za sebou střelecky vydařenou generálku

[2. 3. 2020 7:57:32]
„Áčko“ má za sebou střelecky vydařenou generálku

„A“ muži – Komárov      6:3 (2:1)

 

Sestava:
F.Dřevojan Filip (70.L.Dřevojan), Repetný, L.Brotánek, Řehák, P.Lípa, Soldát (60.D.Krůta), M.Dvořák, Novotný (70.Kouklík), D.Čipera (60.L.Matoušek), K.Kvěch, M.Sirotek

Přítomným divákům se musel fotbal líbit, hrálo se nahoru dolu. Mimo branek si obě mužstva vytvářela šance, hosté trefili břevno, náš Dvořák je napodobil, takže brankáři se nenudili. Hosté se předvedli jako dobrý soupeř a v důrazu nás předčili. My jsme zase soupeře přehráli fotbalovostí. Jak padaly branky: po nedorozumění hostů při malé domu v 11.minutě získal míč Sirotek a před prázdnou branku ho nahrál Kvěchvi, který míč poslal do branky - 1:0. 22.minuta - 1:1. Ve 44.minutě našel kolmou přihrávkou Soldát rozeběhnutého Lípu a ten nezadržitelně skóroval - 2:1. V 55.minutě bylo vyrovnáno - 2:2. V 58.minutě šel Tatran znova do vedení, hosté kopali roh, náš brankář okamžitě vykopl míč na rozeběhnutého Repetného, který vyhnal pavouka ze šibenice - 3:2. V 71.minutě překopl hostující obranu, která byla na půlce, Dvořák a Krůta David byl nejrychlejší a zvýšil na 4:2. V 84.minutě se dostali ke slovu hosté - 4:3. Závěr už jednoznačně patřil Tatranu, hned po rozehrání přihrál Dvořák na gól Milanu Krůtovi - 5:3. Skóre zápasu ukončil Dvořák, akce začala u Kvěcha, který našel ve čtverci volného Kouklíka, kterému míč sklouzl k Dvořákovi a ten nedal brankáři šanci - 6:3.

Příprava skončila a v neděli nás čeká první jarní mistrák proti Soběslavi od 14.30 hod. Díky skvělým výkonům v přípravě se do mužstva propracoval Novotný. Pro jaro nemůže trenér počítat s Haasem, který jde v březnu na operaci. Otazník je stále nad startem Honzy Vystyda, který po operaci není stoprocentně fit. Určitě ze začátku bude chybět Kdolský, který si v přípravě zranil kotník.

 

Zpět na články »