„A“ mužstvo zahájilo sezónu vítězstvím na penalty v Klatovech

[13. 8. 2017 9:49:13]
„A“ mužstvo zahájilo sezónu vítězstvím na penalty v Klatovech

SK Klatovy – „A“ muži 0:0 (na penalty 3:4)

 

Sestava:
Capouch – Lípa, Hofman (84. Dvořák J.), Brotánek, Repetný - Soldát, Kvěch (75.Čejda), Kdolský, Sirotek (86. Lípa V.) - Hájek, Krůta 

Tatran odjel k zápasu bez Senfta (zranění), Haase (zranění), Valenty (zranění), Němce (práce) a M.Dvořáka (dovolená). Přesto, že máme úzký kádr, dokázal trenér Láďa Šach poslat na hřiště základní sestavu  bojovníků, která si vítězství zasloužila. Všichni hráči podali výborný výkon a skvělí byli svýma přihrávkami hlavně Kvěch a Kdolský a při penaltách se zaskvěl Capouch, který dvě chytil. Tatran zahájil zápas dobře a první dvě střely na branku vystřelil Kdolský, ale mířily nad. V 10. minutě kopali domácí trestný kop, který bravurně chytil Capouch. Následně kopali domácí další roh, po kterém šel do rychlého brejku Kvěch, kolmo posunul míč na rozběhlého Repetného, který zbytečně koncovku uspěchal. Ve 14. minutě vyškrábl Kvěchovu střelu brankář domácích na břevno. Tatran byl v prvním poločase aktivní a to dokazuje, že Capouch nemusel řešit složité situace a my se snažili o zakončení Hofmanem, Sirotkem a nedotažená krásná akce zůstala po kombinaci Kvěch, Kdolský, Hájek. A to ještě v 25. minutě utekl Soldát a ve vyložené šanci hledal nabíhajícího Sirotka, který byl dobře pokryt. Když se blížil konec prvního poločasu, uvolnil Soldát do brejku Kdolského a ten střílel nad branku.

Druhý poločas začal šancí Hájka, ale i on místo střely hledal někoho pod sebou. Domácí se dostávali do hry a hrozili hlavně ze standardek, ale centrované míče vždy vyřešil Capouch. My jsme chodili do rychlých brejků, ale bez úspěchu. Například Repetný vzal míč a šel s ním sedmdesát metrů a pak špatně přihrál nabíhajícímu Kvěchovi. Kdolského trestné kopy šly nad branku. Capouch předvedl pěkné dva zákroky v 70. minutě, první po tečované střele a druhý po kopu z rohu. Nejnebezpečnější akci předvedl domácí tým v 80. minutě, když si biliárově přihrávali v pokutovém území hlavou, až míč skončil těsně mimo branku. Tatran zahrozil ještě v poslední minutě. Protože žádná branka nepadla, tak následoval penaltový rozstřel, kde za nás proměnili Soldát, Brotánek, Hájek a Kdolský (Krůta nastřelil tyč). Capouch chytil druhou a pátou, což znamenalo, že jsme si připsali druhý bod.

 

Další zápas hrajeme doma v neděli od 17:00 hod. proti Soběslavi a vítězství v Klatovech je tou nejlepší pozvánkou. Navíc, jako již tradičně, se jedná o speciální pouťové fotbalové utkání, kde bude připraven i doprovodný program včetně tomboly! Více ZDE!

Zpět na články »