„A“ mužstvo zahájilo nový ročník divize porážkou v Soběslavi

[12. 8. 2019 8:34:59]
„A“ mužstvo zahájilo nový ročník divize porážkou v Soběslavi

Soběslav – „A“ muži     4:0 (1:0)

 

Sestava:
Glogar – Repetný, L.Brotánek, Kdolský, M.Krůta, V.Lípa (66.Soldát), K.Kvěch, D.Krůta (78.Bláha), M.Sirotek (87.Kouklík), L.Matoušek (89.Doubrava), Hájek (78.Sochůrek)

Videozáznam utkání: ZDE

 

Tatran začal zápas aktivně a hned v první minutě byl blízko branky. Lípa zaútočil, Matoušek vystřelil, míč se odrazil k Hájkovi, který poslal míč na branku, kde ho ovšem brankář pádem skryl před dobíhajícím Sirotkem. Do páté minuty kopal Tatran dva rohy, které domácí obrana odvrátila díky výškové převaze. Hráči Tatranu se na hřišti smáčeném deštěm lépe pohybovali a vytvořili si gólovku, které se osamocený Milan Krůta lekl a míč poslal vedle. Domácí vážně zahrozili z trestného kopu, který Glogar zlikvidoval. Ve 36.minutě po další standardce zasahoval Glogar nadvakrát. Vzápětí opověděl bombou Matoušek, ale domácí brankář míč vyrazil na roh. V 39.minutě udělal neuvěřitelnou chybu kapitán Brotánek, když místo odkopnutí míče do autu, řešil těžkou situaci v blízkosti pokutového území patičkou a míč skončil u hráče domácího mužstva, který našel nabíhajícího Vaňka a ten otevřel skóre - 1:0. Vzápětí vybojoval míč Sirotek, obešel dva hráče a snažil se přelobovat vybíhajícího brankáře, ale ten stačil nohou zabránit brance.

 

Druhý poločas začal stejně jako první dvěma rohy, bez efektu. Domácí odpověděli střelou do tyče. Hráči Tatranu se snažili vyrovnat, ale bohužel po jednom z dlouhých míčů soupeře do našeho vápna přišlo stažení za ruku a z následné penalty to bylo 2:0. Přesto, že jsme nehráli špatně, dokázali jsme během čtyř minut vyrobit dvě obrovské chyby, po kterých jsme inkasovali. Nejdříve ztratil po zbytečné kličce míč na středu David Krůta a domácí trestali brankou na 3:0, potom vyběhl pro míč Glogar, ale neodhadl odskok míče, jenž ho přeskočil a pro domácího hráče nebyl problém zvýšit na 4:0. Snaha našeho mužstva po vstřelení branky vyšla naprázdno, když se ještě jednou vyznamenal domácí brankář, který vytáhl trestný kop zahrávaný M.Krůtou.

 

Nyní nás čekají dvě speciální utkání, když nejdříve ve středu hrajeme doma pohárový zápas s Táborskem (ČFL) od 17.00 hod. a v neděli „na pouť“ přivítáme v druhém kole divize od 17.00 hod. Hořovicko.

 

Zpět na články »