"A" mužstvo vyválčilo z přestřelky v Přešticích důležité dva body

[28. 5. 2018 7:40:28]

 

Přeštice – „A“ muži 3:3 (3:3)     na penalty 4:5

 

Sestava:
Vančát - Repetný, Vystyd, Kdolský, Hofman (46.Hájek), Krůta (46.Lípa), Dvořák, Kvěch, Soldát, Němec, Haas (75.Senft) 

Branky: Kdolský, Hofman, Haas
Diváci: 149


Fotogalerie: ZDE (D.Štverák) 


V úvodu zápasu se hrálo hlavně ve středu hřiště. V 10.minutě přišlo zaváhání naší obrany a domácí hráč v dobré příležitosti mířil do břevna. Hned o chvíli později další zakončení domácích skončilo těsně mimo. „Nedáš – dostaneš“, se potvrdilo ve 14.minutě, když Repetný připravil míč Kdolskému, který ho střelou z 20 metrů uklidil do branky – 0:1. Za dvě minuty se mohlo měnit skóre znova po akci Dvořáka, který obešel několik hráčů a dal míč pod sebe na Němce, ale jeho střela nenašla cíl. Vyrovnání přišlo ve 20.minutě, kdy se domácí hráč uvolnil na vápně a přesnou střelou skóroval – 1:1. Ve 22.minutě zakončoval Soldát. Ve 25.minutě zahrávali domácí trestný kop, po centru do vápna přišla nepřehledná situace, při které se naší dožadovali odpískání ruky útočícího hráče. Jenže hrálo se dále a po následném faulu se na nás kopala penalta, z které se domácí nemýlili – 2:1. V 31.minutě bylo ovšem znovu vyrovnáno. Po akci Soldáta vystřelil z dvaceti pěti metrů Hofman, a přesto že se mu střela příliš nepovedla, tak k údivu všech přítomných skončil míč v síti - 2:2. A to ještě nebylo všechno, protože střelecké dostihy pokračovaly dále.  Ve 34. minutě předvedla naše obrana nevídaný zmatek v pokutovém území a tečovaný míč o nohy ležícího hráče skončil v brance a bylo to 3:2 pro domácí. Ve 40.minutě předvedl velikou chybu domácí brankář. Krůta poslal na Haase kolmou přihrávku, pro kterou si brankář šel, ale uklouzl, míč mu vypadl a Haas ho dopravil do sítě, a to i přesto, že byl tvrdě atakován – 3:3. Ve 45.minutě ještě po trestném kopu Kdolského střílel Němec, ale tentokrát domácí brankář úspěšně zasáhl.

Druhý poločas už tolik šancí nenabídl. Největší šance Přeštic přišla přibližně deset minut před koncem, když zahrávaly nebezpečný trestný kop z hranice velkého vápna, ale domácí střelec trefil jen zeď. My jsme měli ke třem bodům blíž, když po akci Repetného a Němce trefil Haas dokonce tyč. V závěru utkání střílel ještě Němec vedle a v nastavení se do dobré pozice dostával Soldát, ale domácí obranu mu nedovolila zakončit. Utkání tedy skončilo 3:3 a následoval penaltový rozstřel o bod navíc. V šesté sérii rozhodl Dvořák, který bezpečně proměnil, zatímco domácího hráče vychytal náš brankář Vančát. Nejlepšími hráči byli Kdolský, Haas a Soldát. Tyto dva body mají ve vyrovnané tabulce cenu zlata. Tatran se posunul na třetí místo, ale od Přeštic, které spadly na čtrnácté sestupové místo, má náskok tři kola před koncem pouze sedm bodů.

 

V dalším kole nás čeká okresní derby, když v neděli od 17.00 hod. hostíme MFK Dobříš. Pro fanoušky tentokrát bude připravena i tombola. Přijďte naše hráče v předposledním domácím zápase sezóny povzbudit!

 

Zpět na články »