"A" mužstvo vybojovalo na turnaji v Příbrami 3.místo

[8. 2. 2016 7:22:53]

Fotbalisté Tatranu po soustředění v Sušici trénovali v úterý a ve čtvrtek na umělé trávě ve Voticích, v pátek v hale a v sobotu odjeli na turnaj do Příbrami, kde nás čekalo semifinále a  zápas o umístění. 

V semifinále jsme se utkali s účastníkem ČFL, mužstvem Štěchovic.

 

„A“ muži – Štěchovice 0:2 (0:1)

 

sestava:

Capouch - Řehák, Brotánek, Vystyd, Pešek (41.Lípa), Kdolský, Kvěch, Senft (63.Čížek), Soldát, Haas (55.Bartůšek), Sirotek (41.Dvořák)

 

K zápasu neodjeli Matoušek /zranění/, Čejda /nemoc/, Němec, Hrůša a Sůsa v práci. Celý první poločas hrálo naše mužstvo disciplinovaně a snažilo se nepouštět Štěchovice do šancí. Hráli jsme zezadu a byla škoda, že nemohl hrát Němec, protože šlo hodně míčů do běhu na Sirotka, ale toho si fotbalisté Štěchovic pohlídali. Škoda, že do utkání nezapadl pomezní rozhodčí, který pustil třikrát Štěchovické fotbalisty do ofsajdu a jim se třetí pokus ve 40. minutě vyplatil a šli do vedení 1:0. Zápas se hrál dvakrát 40 minut. Druhou branku jsme dostali v 68. minutě hlavou - 2:0. Škoda té první neregulérní branky, mohli jsme účastníka ČFL určitě trápit déle.

 

V zápase o třetí místo jsme rozstříleli účastníka plzeňského krajského přeboru mužstvo Slavoje Mýto.

 

„A“ muži – Slavoj Mýto 8:0 (4:0)

 

sestava:

Capouch - Bartůšek, Brotánek, Vystyd, Lípa, Kdolský, Kvěch, Dvořák, Soldát, Sirotek, Haas  

střídali: do druhého poločasu Repetný a Senft za Haase a Kvěcha, ve 40. minutě Čížek za Dvořáka


První poločas se hrál 32 minut a druhý jen 30 minut. Přesto dokázalo naše mužstvo nastřílet osm branek a ještě něco zahodit. Branky padaly hezké po pěkných akcích a přítomní diváci si určitě přišli na své. Jak se měnilo skóre: V 15. min. Sirotek s Haasem připravili gólovku pro Soldáta, který překonal brankáře lobem - 1:0. V 17. min. připravili dobrou pozici Kvěchovi Kdolský ze Sirotkem - 2:0. Ve 24. minutě Soldát přihrál Dvořákovi a ten bombou zvýšil na 3:0. Ve 30. min. opět pěkná akce na jeden dotek mezi Kvěchem Soldátem a zakončovatelem Haasem - 4:0. Hned v první minutě druhé půle přihrál Dvořák Senftovi a ten z hranice velkého čtverce bombou zavěsil na 5:0. Čížek byl minutu na hřišti, když ho našel přihrávkou Repetný a Honza hlavou zvýšil na 6:0. Ve 43.minutě Tatran kopal roh Sirotkem, na který si naběhl Vystyd a hlavou dal na 7:0. V závěru ještě naši hráči napadli rozehrávku, k míči se dostal Sirotek a skóroval - 8:0.

 

Konečné pořadí turnaje:
1. Štěchovice
2. Spartak Příbram
3. Tatran Sedlčany
4. Slavoj Mýto

 

Další zápas sehraje naše mužstvo v sobotu 13.2.2016 proti Benešovu /ČFL/ od 14.00 hod.

 

Zpět na články »