"A" mužstvo v posledním zápase před přerušením soutěže nestačilo na Lom u Tábora

[12. 10. 2020 10:37:22]

Sokol Lom – „A“ muži    3:0 (1:0)

 

Sestava:
L.Dřevojan - Repetný, Kdolský, Řehák, M.Krůta, Kouklík, M.Dvořák, Novotný, M.Sirotek (80.Hrabák), D.Čipera (72.Sosnovec), K.Kvěch (67.Sochůrek)

Tatran odjel k dalšímu zápasu bez útočníků a s dvěma dorostenci na lavičce. Zápas začal ve svižném tempu. Už v 7.minutě po faulu Řeháka v pokutovém území kopali domácí penaltu. Dřevojan jí ovšem s pomocí trenéra, který mu poradil, kam jí domácí hráč kope, chytil. Dřevojan přiváděl domácí hráče k zoufalství, když likvidoval jejich šance, dokázal vytěsnit i střelu do šibenice na roh. My jsme odpověděli střelou Čipery těsně nad. Hra se vyrovnala a na řadu přišli naše chvíle ke skórování. Ve 23.minutě utekl po pravé straně Repetný a našel před brankou volného Kvěcha, který nepochopitelně branku přestřelil. Ve 27 minutě letěla střela Sirotka na zadní tyč těsně vedle a Čiperovi, který zadní tyč zavíral chyběl pověstný krůček, aby poslal míč do sítě. Za minutu na to už jsme měli vést dva nula, Čipera přihrál Kvěchovi na malé vápno před prázdnou branku, ale ten jí stejně jako v prvním případě překopl!!! Z protiútoku se vyznamenal Dřevojan. Ve 34.minutě šli domácí do vedení 1:0. Po pravé straně utekl Kadlec, když dal Krůtovi jesle, šel i přes Kdolského a snažil se prostřelit vybíhajícího Dřevojana, ten míč vyrazil do jeho obličeje,míč putoval na koleno Řeháka a pomalu se došoural do branky. Dřevojan předvedl ještě tři výborné zákroky, a tak se šlo do kabin za stavu jedna nula.

 

Druhý poločas začal střelou Dvořáka, kterou brankář lapil. V zápětí zachránil naše mužstvo Krůta, když na brankové čáře vykopl míč do pole. Ve 49.minutě jsme kopali trestný kop, ale střela Kdolského skončila v náručí brankáře. Rovněž Čiperovu střelu lapil domácí brankář a Novotného šla vedle. Domácí zakončili dvakrát nad. Do 60.minuty vynikající Dřevojan si vybral slabou chvilku, když si zařval při výběhu „já“, ale míč mu těsně hlavou ukradl domácí hráč a zvýšil na 2:0. Za dvě minuty na to už to bylo 3:0. Další z laciných branek - domácí hráč utekl po levé straně, jeho střelu vykopával Kdolský vedle branky, ale míč šel do skluzujícího Krůty a změnil směr do branky, další vlastní gól. Milan měl prostě smůlu, dvakrát zabránil brance a jednou jí dal do vlastní sítě. Dvořák se snažil vstřelit branku, ale i domácí brankář předváděl dobrý zákroky a nakonec chytil i bombu Sosnovce. Velká škoda, že jsme po neproměnných šancí domácího mužstva nešli do vedení dva nula, určitě by se dostali domácí pod psychický tlak a zápas mohl skončit jiným výsledkem. Teď se kvůli koronaviru hrát nebude a nikdo nedokáže předpovědět, jak dlouho.

 

Zpět na články »