"A" mužstvo zvítězilo a odpoutalo se od úplného dna tabulky

[14. 9. 2020 10:18:17]

„A“ muži – Hvězda Cheb 4:0 (2:0)

 

Sestava:
L.Dřevojan - Repetný, L.Brotánek, Kdolský (6.Kouklík), M.Krůta, Hašek, M.Dvořák, Novotný, Soldát (78.Sosnovec), D.Čipera (63.Sochůrek), D.Krůta

Před důležitým zápasem, kde nastoupila dvě mužstva, která ještě nebodovala, musel domácí trenér řešit sestavu. Stále mu chyběli čtyři hráči, do sestavy se po zranění vrátil jen Novotný. Trenér navíc nemohl počítat s hráči B mužstva, kteří hráli ve stejnou dobu v Dobříši. Navíc se ještě při rozcvičování zranil Kdolský a hned po šesti minutách musel střídat. Na jeho místo přišel mladý Kouklík, který se posunul do zálohy a dorostenec Novotný na stopera. Zápas začali domácí aktivně, vědomi si situace v tabulce a toužící po třech bodech. 216 přítomných diváků si zakřičelo gól už v 10.minutě, to po akci Milana Krůty dal svůj první gól v zápase jmenovec David Krůta - 1:0. V 15.minutě už to bylo 2:0 a opět se prosadil David Krůta po přihrávce Kouklíka. Hosté se poprvé ozvali v 17.minutě, ale Dřevojan byl na místě. Domácí byli stále aktivní ale, střely Kouklíka, Haška, Čipery a Davida Krůty likvidoval hostující brankář.

Druhý poločas začal obrovskou šancí Repetného, který ale selhal na brankářovi. Hašek našel ve 49.minutě Davida Krůtu, který prudce vystřelil k tyči, ale hostující brankář předvedl zákrok dne a míč vytěsnil na roh. Dřevojan chytal spolehlivě a včas vyběhl a nedovolil soupeři skórovat. V 66.minutě si připsal druhou asistenci Milan Krůta, když si zopakoval akci z prvního poločasu s Davidem Krůtou, který mohl s diváky oslavit svůj hattrick - 3:0. Za dvě minuty přidal Dvořák čtvrtý gól po akci Sochůrka – 4:0. Tatran mohl přidat další branky, ale Brotánek neproměnil penaltu, Sochůrek nastřelil tyč a další střely pochytal hostující brankář, který byl určitě jejich nejlepším hráčem. Koho pochválit z našich - obranu v čele s brankářem, že udrželi čisté konto, záložníky Kouklíka a Haška za bojovnost. Nejlepším hráčem na hřišti byl střelec hattricku David Krůta. V sobotu zajíždí naše mužstvo do Plzně na Doubravku, kde se hraje od 16.00 hod.

 

Zpět na články »