„A“ mužstvo proti silné Čížové vybojovalo velice cenné vítězství na penalty

[17. 9. 2018 7:49:08]
„A“ mužstvo proti silné Čížové vybojovalo velice cenné vítězství na penalty

„A“ muži – Sokol Čížová 0:0 penalty 6:5

 

Sestava:
Glogar - Kdolský, Vystyd, L.Brotánek, P.Lípa, D.Krůta (70.Hájek), K.Kvěch, M.Dvořák (80.L.Matoušek), Soldát, Němec, Senft

 

Diváci: 429

Videozáznam utkání: ZDE


Fotogalerie z utkání: ZDE (D.Štverák)

 

V Sedlčanech nastoupily dvě mužstva z čela tabulky a podle toho vypadala hra. Za hosty se v sestavě objevilo i několik bývalých ligových fotbalistů včetně Petra Jandy, který si za Slavii zahrál i v Lize mistrů. Od začátku zápasu se hrál výborný fotbal a šance se střídaly na obou dvou stranách. Začal to střelou Dvořák a vzápětí se do šance dostali hosté, ale po dobrém zákroku Glogara kopali jen roh. Výborně se uvolnil u brankové čáry Dvořák, dal míč pod sebe na Soldáta ten posunul na Senfta, ale jeho střela šla vedle.
Ve 12. a 14. minutě předvedl dva fantastické zákroky Glogar. My jsme vzápětí odpověděli dvěma rohy. V 19.minutě utekl Němec a jen břevno bylo proti tomu, aby šel Tatran do vedení. Ve 30.minutě mohl skórovat Kvěch, ale obránci srazili míč na roh. Po Soldátově střele do šibenice zasáhl dobře hostující brankář. Ve 41.minutě výborně hrající Němec vybojoval míč a dal ho do šance Senftovi, ten chtěl akci vyšperkovat přihrávkou na Soldáta, ale toho už zkušení hosté odzbrojili. Ve druhém poločase do 62.minuty nepouštěli obě obrany soupeře do šancí. Ovšem v 62. a 64.minutě vytáhl opět ze své torny skvělé zákroky náš brankář Glogar. Naši hráči hrozili z brejků nebo po rozích. V 74.minutě divákům zatrnulo, když Jirouš kopal standardku a míč zatočil kolem zdi do tyče. V 85.minutě jsme šli znova do brejku Němcem, který přihrál Kvěchovi, ale tomu pokus o obstřel brankáře nevyšel. Zápas tedy nakonec skončil zaslouženě nerozhodně. Hosté byli dobří na míči a dařily se jim narážečky. Naši hráči oplývali bojovností a touhou získat s kvalitním soupeřem tři body. Jako v Tachově, tak i teď doma předvedli všichni naši hráči výborný výkon. O bodu navíc musel rozhodnout penaltový rozstřel. V napínavé bitvě nakonec bylo úspěšnější naše mužstvo, když Tomáš Glogar zlikvidoval tři penalty a hostující brankář jen dvě. Rozhodující branku vstřelil v osmé sérii Kryštof Kvěch. Určitě nejlepším hráčem na hřišti byl náš brankář Glogar a po něm je nutné jmenovat Vystyda, který výborně ubránil hostujícího útočníka Jirouše. Další zápas hrajeme v sobotu v Mariánských Lázní od 15.00 hod.

 

Zpět na články »