Tatran podlehl Motorletu Praha až po penaltovém dramatu

[26. 4. 2016 12:53:50]
Tatran podlehl Motorletu Praha až po penaltovém dramatu

 

„A“ muži – Motorlet Praha 2:2 (0:0) na penalty 7:8

 

Sestava:

Hrůša - Řehák, Vystyd, Brotánek, Repetný, Senft, Dvořák (60.Čejda), Kdolský, Soldát (89.Sirotek), Pešek (46.Kvěch), Haas (88.Valenta)

Do sestavy kola portálu fotbalunas.cz se probojovali brankář Zdeněk Hrůša a Kryštof Kvěch. Podpořit v hlasování je můžete ZDE.

 

Fotogalerie z utkání ZDE   (David Štverák)


325 diváků vidělo v mrazivém počasí výborný zápas s obrovským nasazením obou dvou mužstev. Tatran se dostal do šance hned v první minutě po akci Soldáta. Hosté odpověděli v 5.minutě hlavou do břevna. Potom přišly rohové kopy hostů, které naše obrana v čele s brankáře dokázala eliminovat. Rovněž naše pokusy Senfta a Kdolského neskončily brankou, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu. Druhý poločas začal šancí Haase. Potom odpískal v 49.minutě rozhodčí proti nám přísný pokutový kop. Ale v tomto zápase skvělý brankář Hrůša penaltu chytil!!! Jenže o dvě minuty později šli stejně hosté do vedení 0:1. Za dvě minuty na to přihrál střídající Kvěch Senftovi na hranici pokutového území a Tomáš uklidil míč k tyči bez jakékoliv reakce hostujícího brankáře - 1:1. V 75.minutě šli hosté znova do vedení, když se jim podařilo vstřelit branku na 1:2. Tatran odpověděl okamžitě, když se míč po akci Haase, Čejdy a hlavou prodlužujícího Brotánka dostal až ke Kvěchovi, který vyrovnal na 2:2. Tatran si závěr pohlídal a byla jen škoda, že bomba Kdolského skončila u brankáře, který s ní měl obrovskou práci. Celý náš mančaft pracoval po celý zápas na jedničku a hvězda zápasu byl náš brankář Hrůša, který určitě mimo penalty chytil dva góly!!! Penaltový rozstřel se změnil ve velké drama. Prvních sedm hráčů z obou dvou mužstev svůj pokus proměnilo. Rozhodnutí přišlo až v 8.sérii, když J.Repetný nastřelil břevno a hostující hráč se nemýlil a rozhodl tak o bodu navíc pro Motorlet. Další zápas hrajeme v sobotu venku proti Malši Roudné od 17.00 hod.

 

Jiří Voráček – vedoucí mužstva

 

Zpět na články »