"A" mužstvo má za sebou krátké zimní soustředění a další přípravný zápas

[27. 1. 2020 7:57:55]

Hráči Tatranu Sedlčany absolvovali 24.-26.1.2020 krátké zimní soustředění v Sušici. Každý den je čekalo několik tréninků a nakonec i přípravný zápas se Sušicí.

K radosti realizačního týmu odjelo na soustředění devatenáct hráčů, chyběli z různých důvodů jen Michael Dvořák, Pavel Lípa a Luboš Soldát. Opět musíme poděkovat personálu hotelu Gabreta za vynikající podmínky.

 

Soustředění se zúčastnili: M.Krůta, D.Krůta, R.Krůta, K.Kvěch, R.Kvěch, F.Dřevojan, L.Dřevojan, L.Brotánek, Glogar, Kdolský, L.Matoušek, Repetný, Řehák, M.Sirotek, Kouklík, Novotný, Sochůrek, Sosnovec a bývalý náš hráč Tomáš Senft. Spokojenost byla i s tím, že všichni odtrénovali veškeré jednotky bez zranění, a že nám přálo i počasí. Na závěr soustředění sehrálo naše mužstvo přátelský zápas proti domácí Sušici, která hraje I.A třídu a zvítězilo 8:2.

 

 

Sušice – „A“ muži 2:8 (1:2)

 

Sestava 1.poločas:
F.Dřevojan - Kouklík, L.Brotánek, Sosnovec, M.Krůta, D.Krůta, Kdolský, Novotný, M.Sirotek, Čipera, K.Kvěch

 

Sestava 2.poločas:
F.Dřevojan, Kouklík (60.M.Sirotek), L.Brotánek, Sosnovec, M.Krůta, D.Krůta (60.Novotný), L.Matoušek, Kdolský, R.Krůta, Sochůrek, R.Kvěch

 

Od začátku byli hráči Tatranu aktivnější, ale proměnili až pátou tutovku ve 20.minutě Čiperou po přihrávce Davida Krůty - 1:0. Za dvě minuty na to skóroval Sosnovec po hezké akci Čipery - 2:0. Domácí po trestném kopu a závaru snížili v 38.minutě na 2:1. Druhý poločas začal brankou Matouška, kterého uvolnil David Krůta - 3:1. Domácí odpověděli v 58.minutě - 3:2, ale hned po rozehrání našel Kdolský nabíhajícího Davida Krůtu, který se prosadil a zvýšil na 4:2. V 65.minutě se prosadil Novotný po přihrávce Matouška - 5:2. V 80.minutě to byl opět Novotný a přihrával znova Matoušek - 6:2, v 84.minutě už to bylo 7:2, když dal gól Sochůrek po kolmici od Kdolského. Účet uzavřel v 86.minutě Robert Kvěch po přihrávce Matouška, hattrick odmítl Novotný, který šel sám na branku. Mnoho našich šancí ještě zůstalo nevyužito. Další zápas nás čeká v sobotu v Příbrami od 13.30 hod. proti „B“ mužstvu, které hraje ČFL.

 

 

Zpět na články »