"A" mužstvo má za sebou krátké soustředění a další přípravný zápas

[28. 1. 2019 16:14:11]

Fotbalisté Tatran Sedlčany odjeli na krátké soustředění do Sušice, kde na závěr soustředění sehráli další přátelský zápas. Soustředění proběhlo v areálu FC Sušice. A tréninková dávka byla splněna na 100%. Opět jsme byli ubytováni v hotelu Gabreta a opět jsme byli se vším spokojeni na více než 100%. Všem za výborné podmínky hráči Tatranu moc děkují.

 

FC Sušice – „A“ muži 2:5 (1:4)

 

Sestava: V brance se vystřídali po třiceti minutách Dřevojan Filip,Glogar a Dřevojan Lukáš, dále hráli Hájek, L.Brotánek, D.Čejda, M.Krůta, Kdolský, Bláha, M.Sirotek, Bartůšek, Špaček, Senft (v 10.minutě střídal Špačka Michael Dvořák)

 

Přestože měli hráči Tatranu za sebou náročné soustředění, měli v zápase převahu. Domácím hráčům nejde upřít snahu, ale na některé naše akce nestačili reagovat. Tatran šel do vedení ve 13.minutě, když Brotánek proměnil penaltu - 0:1. Ve 23.minutě si prudký centr Sirotka srazil domácí hráč do vlastní branky - 0:2. Ve 32.minutě poprvé za „áčko“ skóroval dorostenec Bláha po přihrávce Hájka – 0:3. Ve 36.minutě sklepl Senft hlavou přihrávku na Hájka a ten vyhnal pavouka ze šibenice - 0:4. Domácí snížili ve 40.minutě po nedorozumění Glogara s Čejdou - 1:4. Ve druhém poločase jsme v jedné minutě nastřelili tyč Krůtou, odražený míč poslal do druhé tyče Hájek, který ještě dorážel, ale neúspěšně. Potom v 57.minutě domácí snížili na 2:4 z penalty. V 72.minutě si udělal Dvořák z domácích hráčů slalomové tyče a zvýšil na konečných 2:5. Další zápas hrajeme doma, když v sobotu od 14.00 hod. přivítáme na UMT Mníšek pod Brdy.

 

Zpět na články »