"A" mužstvo již zná soupeře do nové sezóny

[24. 6. 2019 8:02:06]

V sobotu 22.července 2019 se v Praze konal losovací aktiv ŘKČ, na kterém bylo definitivně oznámeno složení a rozpis zápasů v divizích a ČFL. Nás nejvíce samozřejmě zajímala divize mužů a dorostu, kde máme naše zastoupení.

"Áčko" bylo stejně jako v předchozích sezónách zařazeno do skupiny A. Výraznou proměnou ovšem prošel seznam účastníků, kde došlo hned k šesti změnám. V nové sezóně už nenarazíme na postupující Admiru Praha a SK Rakovník, sestupující Táborsko "B", Dobříš a Aritma Praha jsou nově zařazeni do skupiny B a Tachov se rozhodl do letošního ročníku vůbec nepřihlásit. V následujícím ročníku se tedy nedočkáme tradičního derby s Dobříší, ale zase nás pro změnu čeká atraktivní souboj s "béčkem" ligového týmu Českých Budějovic. V prvním kole budeme hrát v Soběslavi a v druhém kole přivítáme doma na pouť Hořovicko.


Nová mužstva ve skupině A:

Tělocvýchovná jednota Slavoj Mýto

FC Rokycany

SK PETŘÍN PLZEŇ, z.s.

FK HVĚZDA CHEB, z.s.

Sportovní klub OTAVA Katovice, z.s.

SK Dynamo České Budějovice, a.s. "B"


 

 

Dorost - Divize sk.A

Dorost také zůstal ve skupině A, ale zde nedošlo k tak velké výměně týmů, když nováčky jsou pouze SK Slavia Vejprnice, z.s., TĚLOVÝCHOVNÁ JEDNOTA LOKOMOTIVA, z.s. a Sportovní klub policie České Budějovice, z.s.  

Zpět na články »